, ,

Gastartikel: Baby lips Balm&Blush

Een lippenbalsem en blush in één. Lijkt perfect! Maybelline NY heeft dit geprobeerd. Ik test ze graag voor Soofblogt.nl!

Maybelline NY heeft 4 varianten van Babylips Balm&Blush. Ik heb er daarvan 2: 02 Flirty Pink en 03 Juicy Rose.

02 Flirty Pink


Zoals de naam al zegt heeft het product een mooie, felroze kleur. Als lippenbalsem werkt deze erg fijn. Het product heeft een substantie die erg fijn is als lippenbalsem. Voor een blush vind ik deze wat minder. De kleur is vrij heftig en erg fel. Wanneer ik deze blend houd ik er wel een subtiele roze kleur aan over. 

03 Juicy Rose

Deze kleur is heel mooi! Een peachy roze kleur die heel mooi staat voor zowel blush als lipbalm. Het product werkt verder hetzelfde. Wat wel opvalt is dat 03 Juicy Rose minder vettig is dan 02 Flirty Pink.

De swatches

Conclusie

Ik vind de Balm&Blushes heel fijn als lipbalm, maar niet als blush. Ik kan er niet goed mee werken en vind een poeder veel fijner als blush. Verder werkt het product prima!

Maybelline NY Balm&Blush is te koop bij o.a. Kruidvat voor €5,99

♥ Gebruik jij iets van het merk Maybelline?

Liefs, Iris

7 antwoorden
  1. Meike
    Meike zegt:

    Wat een leuk artikel! Lijken me hele fijne producten, als ik dat zo lees. Ook handig om mee op reis te nemen ipv een poederblush en een lipstick. Bespaart wat ruimte! 🙂

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *