, , ,

Meet the blogger: Thalisha

Meet the blogger: Thalisha

In dit artikel lezen jullie Meet the blogger: Thalisha. In deze serie interview ik verschillende bloggers zodat jullie nieuwe blogs kunnen leren kennen en andere bloggers in het zonnetje te zetten.

Meet the blogger: Thalisha

Meet the blogger: Thalisha

Om te beginnen; Kan je ons wat meer vertellen over jezelf en je blog?

‘Mijn naam is Thalisha en dat is ook gelijk de naam van mijn blog “THALISHA”. Want ja, dat ben ik, kort en krachtig! Ik ben 27 jaar en woon in Almere. Moeder van Seán, die bijna 2 jaar is en mijn hobby’s zijn alles wat te maken heeft met fashion, beauty, natural hair en bloggen natuurlijk. Dit zijn dan ook de hoofdcategorieën van mijn blog. En eens in de zoveel tijd post ik een lifestyle artikel. Mijn blog is er voor meiden die het leuk vinden om een kijkje te nemen in het leven van een ander en om inspiratie op te doen m.b.t fashion, beauty en natural hair.’

Hoe lang blog je al en waarom was je begonnen met bloggen?

‘Ik ben sinds kort (een paar maanden geleden) begonnen met mijn blog. Het idee speelde eigenlijk al langer in mijn hoofd. Maar je kent het druk, druk, druk! En zullen mensen het wel leuk vinden? Is mijn leven wel spannend genoeg? Maar uiteindelijk toch een sprong in het diepe gewaagd en mijn blog opgebouwd. En ik moet zeggen dat ik er supertrots op ben.

De reden dat ik ben begonnen met bloggen is omdat ik meerdere keren van vriendinnen heb gehoord: “Waarom ga je niet bloggen? Dat is echt iets voor jou.” Dit heb ik voor lange tijd naast mij laten liggen. Ik las wel veel andere blogs en keek ook naar  vlogs. En stiekem dacht ik dan wel altijd: “Hmm, dit wil ik eigenlijk ook wel,”

Ik vind je foto’s ontzettend mooi. Hoe maak je ze? Of laat je ze maken?

‘Nou, dat is ook zo’n ding. Wie gaat dan mijn foto’s maken? Ook zo een vraag waardoor ik niet meteen ben begonnen met bloggen.

Foto’s van mijzelf maak ik door mijn camera op een statief te bevestigen. Met een kleine afstandbediening maak ik dan de foto’s. Wanneer ik buiten foto’s maak vraag ik wel een vriendin mee. Want ik vind het toch een beetje raar om midden op straat mijn statief uit te klappen en te gaan poseren haha. Dus als een vriendin meegaat voel ik me wat meer op m’n gemak. En zij bewaakt dan ook gelijk mijn camera. De overige foto’s van bijvoorbeeld reviews maak ik zelf.

Ik ben begonnen met de Canon EOS 500d. Nu gebruik ik de Canon EOS M3. En toevallig heb ik gister de Canon EOS 750D besteld. Dus ik kan niet wachten tot die binnen is. En mijn foto’s bewerk ik met de app Camera+’

Je blogt over aan aantal verschillende dingen. Waarover blog jij het liefst?

‘Eigenlijk over al mijn categorieën, maar als ik echt zou moeten kiezen zou het dan fashion zijn, met name artikelen die gaan over mijn eigen outfits. Wanneer ik andere blogs bezoek, kijk ik vaak ook als eerste naar de outfits die de bloggers posten. Fashion artikelen vind ik het leukst om te schrijven, met name artikelen die gaan over mijn eigen outfits.’

Je maakt veel foto’s van je outfits. Heb je dan ook veel kleding? 😉

‘Ja, ik heb heel veel kleding! Dit komt mede door mijn verslaving aan online shoppen. De schuifdeuren van mijn kledingkast vallen dan ook regelmatig uit z’n rails. En toch draag ik vaak hetzelfde, zucht.’

Op welk artikel ben je het meest trots? 

‘Ik ben het meest trots op het artikel: “A touch of red”. Omdat dit mijn eerste outfit artikel is. Ik was voor het eerst met een vriendin op stap geweest om foto’s te maken. En ik was een beetje zenuwachtig. Want ja, daar sta je dan midden op straat fotos’s te maken. Wat zullen mensen wel niet denken? Maar ik genoot ervan en ik kon niet wachten om naar huis te gaan om te beginnen met schrijven en het uitkiezen van de foto’s. ‘

Wat is volgens jou de grootste misvatting die mensen hebben over bloggen?

‘Ik denk dat veel mensen het idee hebben dat bloggen “makkelijk” is. Je hoeft er ten slotte geen studie voor te volgen, maar je moet wel uiterst zorgvuldig zijn en er veel tijd in steken. Vaak is het ook lastig om het te combineren met m’n vaste baan en moederschap, Maar, omdat dit echt mijn passie is maak ik er wel tijd voor.’

Wat is de grootste les die je geleerd hebt door het bloggen?

‘Door je passie te volgen krijg je energie om dingen te ondernemen. Waar ik in het begin een beetje mee worstelde was de vraag: “Is mijn leven wel interessant genoeg voor een blog?’” En juist doordat ik ben begonnen met bloggen, krijg ik energie om meer dingen te ondernemen.’

En als laatste: Welke tip zou jij meegeven aan bloggers?

‘Kijk kritisch naar jezelf en je werk.

Verplaats jezelf in de doelgroep van jouw volgers.

Wees authentiek en werk zorgvuldig.’

Meet the blogger: Thalisha

En dit waren dan de vragen en de antwoorden van Thalisha. Ik vind haar blog echt ontzettend leuk en daarom vond ik het ook zo leuk om haar te interviewen. Ik wil Thalisha bij deze enorm bedanken voor de leuke en uitgebreide antwoorden en ik zou het super leuk vinden als jullie eens een kijkje nemen op haar blog. Heb jij een blog die goed matcht bij die van mij? Laat het dan ook even weten in de reacties. Wie weet stuur ik jou wel een mailtje met vragen!

♥ Vind jij de serie ‘Meet the blogger’ leuk?

Liefs, Sofie

10 antwoorden
  1. Meike
    Meike zegt:

    Ik vind dit een hele leuke serie en ik vind het leuk om bloggers zo te leren kennen. Thalisha kende ik nog niet maar haar blog ziet er heel mooi uit. Ik blijf haar zeker volgen!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *