Mijn aanraders van Caalman

Telefoonhoesjes kun je naar mijn mening nooit genoeg hebben. Ik vind het zelf altijd zó leuk om regelmatig af te wisselen en ze te laten matchen met mijn outfits. Soms vind ik het fijn om een iets neutraler hoesje om mijn telefoon te hebben, en soms wil ik een uitbundiger printje. Wat ik wel altijd heel belangrijk vind, is dat het mijn telefoon goed beschermd en bij voorkeur nog iets van ruimte overlaat voor pasjes. In dit artikel deel ik mijn favoriete telefoonhoesjes van Caalman!

Ruimte voor pasjes

Een telefoonhoesje moet voor mij niet alleen mooi zijn, maar vooral ook heel praktisch. Aangezien ik niet altijd mijn beurs mee neem als ik snel de deur uit ga is het wel zo handig als ik mijn pinpas en rijbewijs bij de hand heb. Lange tijd bewaarde ik die onder mijn telefoonhoesje, maar dit was erg onhandig en beschadigde ook het hoesje van binnen. Sinds kort ben ik daarom overgestapt op een hoesje die zelf ruimte biedt voor pasjes. De bekende klaphoesjes bestonden natuurlijk al een tijdje maar passen niet zo bij mijn smaak. Daarom was ik erg blij dat er webshops zijn die zogenoemde ‘Card Cases’ verkopen. Dit zijn hard case hoesjes met een standaard vakje voor je pasjes, super handig!

Shockproof hoesjes

Zodra ik een nieuwe telefoon heb gekocht ben ik er de eerste periode erg zuinig mee. Ik vind het belangrijk dat hij goed beschermd is voor het geval dat hij valt, en daarom koop ik het liefste meteen een shockproof hoesje. Zo’n hoesje beschermt de achter- en zijkanten van je telefoon tegen vrijwel elke mogelijke beschadiging door de opbouw van twee materialen. Hoewel hij er stevig uit ziet is het een opvallend slank hoesje en licht van gewicht. Niet alleen erg beschermend, maar ook praktisch in gebruik!

Hoesjes voor de nieuwste modellen

Voor nieuwe telefoons is het vaak lastig om een mooi telefoonhoesje te vinden omdat er nog niet zo veel hoesjes uit zijn voor dat model. Hoewel de nieuwste iPhone pas is september is uitgekomen, is er bij Caalman al een mooi aanbod te vinden. Rechts zie je mijn favoriete soort iPhone hoesje; effen van kleur, beschermend rondom de camera en niet te veel poespas. Links zie je een Samsung A52s hoesje. Ook deze telefoon is pas in maart dit jaar uitgekomen, maar er zijn al meer dan 100 hoesjes op de website te vinden voor dit model. Het exemplaar op de linker foto is mijn persoonlijke favoriet omdat hij mooi neutraal van kleur is en ruimte bied voor twee pasjes.

Zoals je hebt gelezen zijn er onwijs veel soorten telefoonhoesjes, voor alle modellen en in allerlei verschillende kleuren en printjes. Als je gaat zoeken naar een nieuw hoesje zou ik je aanraden om even na te denken welke aspecten jij belangrijk vindt, en daar vervolgens op te filteren op Caalman.com. Zo vind jij eenvoudig een hoesje dat bij je past, zonder het hele internet af te hoeven speuren!

Liefs, Sofie

9 antwoorden
 1. Mieke | Mieks Mind
  Mieke | Mieks Mind zegt:

  Eerst ging ik voor mooie hoesjes zoals die van iDeal of Sweden, maar die beschermen eigenlijk helemaal niet goed. Nu heb ik gewoon een hoesje van Apple zelf

  Beantwoorden
 2. hippiemeisje
  hippiemeisje zegt:

  Ik ben daar zelf eigenlijk weinig mee bezig.
  Ik vind die doorschijnende wel leuk en dan maak ik leuke tekeningen of steek ik er een persoonlijke boodschap van een vriendin of zo onder. Zo wissel ik ook af met heel erg persoonlijke dingen.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *