, ,

Mijn favoriete badmode voor komende zomer!

Ik zal vast niet de enige zijn die onwijs veel zin heeft in de zomer. Zodra de eerste zonnestraaltjes
schijnen en de krokusjes opkomen begint het bij mij te kriebelen. In dit artikel deel ik daarom mijn favoriete bikini’s en badpakken met jullie!

Afgelopen zomer heb ik met mijn ouders een fantastische reis gemaakt door Amerika die we afsloten met een weekje Hawaii. Dit jaar gaan we naar Kroatië en wil ik in maart met mijn vriend nog een paar dagen naar de zon. Daarom ben ik langzamerhand al op zoek naar wat leuke bikini’s! Het voelt nog raar omdat de dikke truien nog in de kast liggen en het buiten stormt. Toch begint voor mij de voorpret al als ik op zoek ga naar leuke jurkjes, bikini’s en badpakken, want ik wil natuurlijk super zomers op alle vakantie kiekjes staan.

Ik heb inmiddels al leuke, trendy bikini’s en badpakken gevonden die ik aan jullie wil laten zien. Er zijn zoveel geweldige exemplaren te vinden dat ik het nog lastig vind om te kiezen. De ene is geschikt om lekker te zonnen en te flaneren op het strand. De ander is handiger om te zwemmen en te snorkelen. Waarschijnlijk zal ik er wel een aantal gaan kopen zodat ik voor iedere gelegenheid goed voor de dag kan komen.

Bikini dames

Ik heb een vrij duidelijke stijl qua bikini’s. Ik hou van leuke kleuren en printjes, en een ruffle hier en daar kan ook zeker geen kwaad. Deze drie van de Bijenkorf zijn echt mijn favoriet en het liefste wil ik ze allemaal in mijn winkelmandje plaatsen. Alle drie zijn ze van het merk Love Stories, een van mijn favoriete bikini- en lingeriemerken. Dit soort bikini’s zul je het komende jaar ook heel veel gaan zien. Leuke bloemige topjes of het hippe panterprintje, alles blijft leuk deze zomer.

Niet zo van de printjes?

Ben jij niet zo van de printjes of hou je meer van een kleurtje? Ook dan heb ik weer een aantal leuke items gevonden. Zo ben ik dol op deze roestbruine bikini, rode bikini met strik en zelfs deze zwarte bikini is nét weer wat anders doordat hij one-shoulder is: een trend die we het afgelopen najaar veel hebben gezien en zo te merken ook hip blijft in de zomer. Deze bikini komt overigens wel met een extra strap voor als je het one-shoulder idee niet zo praktisch vindt.

Badpak dames

Veel mensen denken nog dat badpakken old-fashioned zijn, maar niets is zo leuk als een trendy badpak! Vorige zomer zagen we al dat verschillende merken uitkwamen met de léukste badpakken en het kreeg alleen maar meer aandacht. Ook deze zomer ben ik een fan en zal er een badpak in mijn koffer zitten.

Ik heb echt gemerkt dat ik dol ben op lichte kleurtjes en panterprint. Ook deze badpakken vind ik weer fantastisch! Heel hip en perfect voor aankomende zomer. Voor de mensen die niet zo houden van printjes heb ik een leuk rood badpak uitgekozen. Ook dit wordt nooit saai.

Bij het zien van al deze leuke bikini’s en badpakken boek ik het liefste direct een enkeltje naar de Bahama’s! Maar helaas, nog eventjes wachten tot de zomer. Voor de geluksvogels die binnenkort al op vakantie gaan zijn gelukkig al een boel leuke items online te vinden. Ik ben daarom ook erg benieuwd: welke is jullie favoriet? En zouden jullie eerder voor een bikini of een badpak gaan? Ik lees het graag in de comments.

Liefs, Sofie

Dit artikel is geschreven in samenwerking met de Bijenkorf

10 antwoorden
  1. rachel
    rachel zegt:

    ik was altijd team bikini maar nu krijg je mij daar niet meer in en ook niet in een badpak 😉 ben zo extreem mager en om dan in een bikini te lopen…… is vragen om nagekeken te worden met open mondjes haha en daar pas ik even voor. ik mis het wel!! kocht elke keer wel weer een nieuwe erbij 😀

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *