Mijn favoriete tassen van Brandfield

Ik denk dat veel vrouwen het met me eens zijn als ik zeg dat je als vrouw niet genoeg tassen kunt hebben. Voor iedere gelegenheid of outfit weer een andere tas kunnen uitkiezen is natuurlijk heel erg fijn. Zelf heb ik thuis maar een aantal verschillende basics die ik heel erg graag gebruik en die in verschillende situaties van pas komen. In dit artikel deel ik daarom met jullie welke tassen voor mij onmisbaar zijn en welke absoluut favoriet!

De handtas

Mijn meest gebruikte tas is denk ik wel mijn grote, zwarte handtas van Alix the Label. Als ik naar werk ga of ergens blijf slapen komt deze altijd goed van pas. Voorheen gebruikte ik voor school vaker een rugzak of Cowboysbag, maar inmiddels gebruik ik ook hiervoor een ruime handtas. Het fijnste vind ik eentje waar mijn laptop in past en die binnenvakjes heeft voor bijvoorbeeld mijn portemonnee en sleutels. Ook vind ik het belangrijk dat mijn handtas van goed en stevig materiaal is en dat hij een neutrale kleur heeft. Vaak eindig ik daarom met een beige of zwarte tas. Bij Brandfield hebben ze erg veel keuze als het gaat om tassen, dus ook aan handtassen is er geen te kort. De twee Burkley handtassen hierboven zijn een goed voorbeeld van wat ik zoek in een handtas. Stijlvol, praktisch, stevig en neutraal.

De rugzak

De rugzak heb ik lange tijd alleen maar voor school gebruikt, of heel af en toe als handbagage als ik op vakantie ging. Tegenwoordig heb ik een hele mooie, beige rugzak die ik wekelijks gebruik. Ik woon namelijk op mezelf en ga in het weekend nog regelmatig naar huis toe voor mijn ouders en vriend. Het fijnste vind ik dan als ik al mijn spullen in de rugzak kwijt kan, zodat ik lekker met de fiets naar station kan gaan en niet met een zware tas om mijn arm aan het slepen ben. Bovendien ben ik het afgelopen jaar regelmatig op reis gegaan en is een rugzak heel erg praktisch als handbagage of om mee te nemen naar de stad.

De schoudertas

Mijn all-time favorite tas is zeker weten de schoudertas. Ik gebruik mijn schoudertasjes op zó veel verschillende momenten: om even naar de stad te gaan, een drankje te doen op het terras of om s’avonds uit te gaan. Meestal kies ik voor een klein schoudertasje, die net groot genoeg is voor mijn telefoon, portemonnee en sleutels. Ik vind het zelf heel erg fijn als de tas een lang hengsel heeft, zodat ik hem om kan hangen en niet de hele tijd in mijn hand hoef te hebben. Ook vind ik het leuk om een aantal verschillende tasjes te hebben, zowel neutrale als hele opvallende. Zo gebruik ik bijvoorbeeld iedere dag mijn zwarte schoudertas, maar als ik een hele basic outfit aan heb vind ik het leuk om mijn fel groene schoudertas om te hangen. De tassen hierboven zijn naar mijn mening echt dé perfecte schoudertassen, omdat ze voldoende ruimte hebben, verschillende vakjes en een mooi gouden hengsel.

Voor mij zijn deze drie soorten tassen toch wel echt favoriet, maar ook de clutch en heuptas ontbreken niet in mijn collectie. Ik ben erg benieuwd naar jullie favoriete en meest gebruikte tassen, dus laat het vooral weten in de reacties!

Liefs, Sofie

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *