, , ,

Mijn favoriete zilveren sieraden

Iedere vrouw is dol op sieraden. Tegenwoordig is het trendy om veel sieraden te dragen, te combineren en regelmatig af te wisselen. Persoonlijk houd ik van eenvoudige, zilveren sieraden. Ik bestel al jaren bij Brandfield, een veelzijdige webshop met onder andere accessoires. Laatst was ik weer op zoek naar nieuwe sieraden en heb er een aantal bij Brandfield besteld. Ik laat ze graag aan jullie zien!

Mijn persoonlijke smaak is door de jaren heen veranderd. Zoals ik al zei, houd ik op dit moment van basics. Van losse kettingen met een bedeltje, tot aan dunne armbandjes met mijn voorletter. Ik vind het leuk om met de trends mee te gaan maar mijn winkelmandje vult zich toch eerder met een eenvoudige halsketting dan met een excentrieke statement ketting. Voorheen vond ik dit overigens wel erg leuk. Zo heb ik mijn fases.

Ring – Violet Hamden

We trappen af met deze prachtige zilveren ring van Violet Hamden. Precies een basic waar ik naar zou kijken. De ring sluit mooi aan om mijn vinger en past bij de rest van mijn sieraden collectie, zilver en eenvoudig. Het leuke aan dit soort sieraden vind ik de veelzijdigheid. Je kan het dragen als basic, maar ook tof combineren met andere ringen erbij. Het past bij een chique, maar ook bij een basic outfit! Aangezien ik al langer bekend ben bij Violet Hamden dankzij Brandfield, weet ik dat de producten kwalitatief top zijn. Ze blijven lang mooi, verkleuren niet, en de vorm blijft in stand. Dit zijn allemaal kenmerken die ik hoog in het vaandel heb staan.

Armband – Selected Jewels

Next up, een sieraad van Selected Jewels. Dit merk kende ik voorheen niet, maar toen ik ging rondneuzen op hun website kwam ik tot mijn verbazing erachter dat ze onwijs veel leuke items verkopen. Het armbandje dat ik heb mogen uitkiezen is van zilver en bevat kleine subtiele muntjes. Het fijne aan dit sieraad is dat de omvang klein is. Ik heb smalle polsen en ervaar regelmatig het probleem dat armbandjes zelfs bij de kleinste sluiting nog te groot zijn. Persoonlijk vind ik het niet prettig als een sieraad niet fijn aansluit. Alweer is het een stevig en kwalitatief goed artikel. Dat is vaak nog maar de vraag bij dunne sieraden. Opgelucht kan ik zeggen dat dit sieraad mijn verwachtingen heeft overtroffen.

Ketting – Selected Jewels

 Ik heb de bijpassende ketting van Selected Jewels uitgekozen. Bij dit sieraad zie je weer dezelfde leuke muntjes. Het is simpel, maar het voegt wel iets extra’s toe aan je look. Natuurlijk is het leuk om dit te combineren met de armband hier voorafgaand, maar dit zijn echt items die overal bij staan en zeker ook los te combineren zijn. Voor de kwaliteit geldt hetzelfde als voor de armband. Sterk, stevig, verkleurt niet en blijft lang mooi in vorm.

Ring – Parte Di Me

Deze twisted ring  van Parte di Me lijkt erg op die van Violet Hamden. Je merkt waarschijnlijk wel dat het een trend is waar ik onwijs fan van ben de laatste tijd. Alweer lekker basic, dus perfect om te combineren met al je andere sieraden of om cadeau te geven aan een vriendin. Juist omdat het zo eenvoudig is staat het iedereen en kun je er moeilijk de mist mee in gaan. Ik zie vaak dat meiden dit soort ringen combineren met andere ringen, maar persoonlijk vind ik deze op zichzelf al erg mooi. Deze ring heeft een prima pasvorm, zit goed om de vinger en is stevig.

Armband – May Sparkle

Het merk May Sparkle klonk mij niet bekend in de oren. Ik was verrast toen ik dit armbandje ontving. De ster is, net als de maan, bekend in de sieraden wereld. Sterretjes aan een ketting, sterretjes als ring, allerlei mogelijkheden om de ster toe te voegen aan je accessoires. Je komt ze steeds weer tegen. Toch had ik deze uitvoering nog niet gezien. Ik ben fan. Mijn oog blijft vallen op dit mooie item telkens als ik hem draag. Door de ster in het midden van de armband blijft het bandje mooi zitten. De ster is ook zilver wat ik een groot pluspunt vind aangezien al mijn sieraden zilverkleurig zijn. Daarnaast heeft deze armband weer een lekker klein bandje waardoor hij perfect is voor de meiden met smalle polsen.

Zoals jullie waarschijnlijk wel gemerkt hebben ben ik razend enthousiast over de sieraden. Ik was al dol op Brandfield maar deze producten maken me alleen maar enthousiaster over het merk. Zo hebben ze niet alleen mooie ringen, kettingen en armbanden, maar ook nog prachtige zilveren oorbellen waar ik enthousiast over ben. De producten zien er niet alleen leuk uit, ze zijn ook nog eens stevig en goed van kwaliteit en worden als een persoonlijk cadeautje aan je geleverd. Ik ben helemaal tevreden!

Wat vinden jullie van deze sieraden? En wat dragen jullie zelf het liefste? Laat het me weten in de reacties.

Liefs, Sofie

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een bedrijf

19 antwoorden
 1. Lodi
  Lodi zegt:

  Mooie sieraden, heel subtiel. Ik draag veel sieraden, ik ben dol op de bohemian style en daar horen veel armbanden en kettingen bij. Ik hou hier van. Het staat gezellig en vrolijk.

  Beantwoorden
 2. Janet
  Janet zegt:

  Ik pas echt niet in dit rijtje en draag echt bijna nooit sieraden. Ik heb wel heel veel sieraden, maar draag ze eigenlijk alleen als ik een uitje of een feestje heb ofzo.. waarom weet ik eigenlijk niet, want ik heb hele mooie sieraden haha.

  Beantwoorden
 3. Mieke | Miek's Mind
  Mieke | Miek's Mind zegt:

  Hé, wat leuk ik zie selected jewels voorbij komen, daar heb ik ook 2 armbanden van, had je die bij mij al gespot? mooie sieraden hebben ze voor een goede prijs

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *