Mijn MAC lipsticks

MAC, toch wel een van mijn favoriete merken. Ik heb niet erg veel producten, maar wel een paar lipsticks van dit merk. Het leek mij erg leuk om over mijn MAC lipsticks te vertellen en ik ben ook erg benieuwd welke MAC lipstick jij hebt of nog graag wilt hebben.

Plum dandy

Plum dandy, mijn eerste MAC lipstick die ik zelf heb gekocht. Nu vind ik hem niet meer zo mooi, maar toen der tijds was ik er helemaal weg van. De lipstick heeft een paarsige gloed, en er zitten wat glitters in. Hij heeft een frost finish, wat ik toen echt geweldig vond. Nu ben ik meer into the mattes. De lipstick heeft iets mysterieus en ik vind de kleur maar lastig te beschrijven. Andere mensen noemen de kleur Pruimenkleur met brons. Hier ben ik het wel mee eens.

Cockney

Deze mooie, rode kleur heb ik gekregen van een vriendin die hem niet meer wilde. Ik ben er nog steeds heel blij mee en draag hem ook vaak naar een feestje of bij andere bijzonderheden. Omdat ik nogal bleek ben, staat zo’n rode kleur meteen heel fel, vandaar dat ik hem niet everyday gebruik. Als je nog op zoek bent naar een felle, rode kleur, zou ik Cockney zeker aanraden. Ook deze lipstick heeft een frost finish.

Velvet teddy

Dit is toch echt mijn favoriet, en daarmee ook de meest recente die ik heb gekocht, namelijk Velvet teddy.
Deze kleur draag ik zeker weten elke dag, en ik ben er ook heel blij mee. Hij geeft een beetje een oranje-bruinige kleur af, wat ik echt super mooi vind. De lipstick heeft een matte finish en blijft lang zitten, wat ik wel gewend ben van MAC.

-Replica- Please Me

Please me hoort een hele mooie kleur te zijn, maar deze replica wijkt toch erg af van de echte kleur. Het is een hele felle, roze kleur die totaal niet lijkt op de echte please me, maar toch vind ik hem erg mooi.

Faux

Zoals je ziet is hij al bijna op. Mac Faux, mijn allereerste Mac lipstick die ik zelf kocht. Ik vind hem echt heel mooi maar draag hem nu wat minder. Mac Faux heeft een Satin finish.

Captive

Mac Captive is een donkere, oud roze kleur met een paarse tint erin. Op mijn lippen neigt hij meer naar het paars dan naar het oud roze, maar dat vind ik juist fantastisch. Het is kleur die ik nog niet in mijn stash had en ik raad hem iedereen aan. Ook Mac Captive heeft een satin finish.

Brave

Last but not least, Mac Brave. Deze mooie lipstick die aardig op Faux lijkt is ook prachtig. Hij heeft een Satin finish en blijft erg lang op mijn lippen zitten. Deze kocht ik samen met Captive en ben er nog steeds heel erg blij mee.

Welke Mac lipstick heb jij of wil je nog heel graag?

Liefs, Sofie

12 antwoorden
  1. Joos.
    Joos. zegt:

    Ik vind velvet teddy al een tijdje een super mooie kleur. Alleen ik ben niet zo weg van MAC, dus ik kom er eigenlijk nooit.
    Allemaal super mooie kleuren dat wel.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *