, , , ,

Mijn nieuwe sieraden van Blossom + kortingscode!

Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik dól op sieraden en draag ik altijd zilver. Het liefst combineer ik meerdere kettingen, oorbellen en armbanden en wissel ik dagelijks. Ik bestel daarom ook graag bij een van mijn meest favoriete webshops: Blossom. Ik ben via Instagram gestuit op deze leuke webshop en ik werd er meteen erg hebberig van. Ook koop ik er regelmatig iets leuks voor mezelf. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om er cadeautjes voor vriendinnen te kopen, die hier altijd heel enthousiast over zijn.

Blossom

Blossom verkoopt trendy sieraden tegen een zeer betaalbare prijs. Dit vind ik erg fijn aangezien ik graag afwissel en daarom niet teveel wil betalen voor een item. Omdat ik er zelf al eerder heb besteld weet ik dat de kwaliteit uitstekend is en hoe mooi de producten zijn. Daarnaast zijn de sieraden altijd erg leuk ingepakt en worden ze snel verzonden. Juist daarom was ik extra blij met deze toffe samenwerking.

 ‘Red bead’ oorbellen

Om te beginnen wil ik jullie deze oorbellen laten zien. Links zie je de Lightning oorbellen. Deze had ik al een tijdje geleden besteld bij Blossom, maar draag ik nog steeds iedere dag. Ik combineer ze met de Red bead oorbellen waar ik echt dól op ben. Ik vind het super leuk om eens wat kleur toe te voegen aan mijn sieraden, al helemaal nu in de zomer. Zo’n steentjes zie je dan ook overal weer voorbij komen, en ik snap de trend wel hoor! De ‘Lightning’ oorbellen kosten 6,50- en de ‘Red bead’ oorbellen 6,-.

‘Red-white hoops’

Hier zie je links weer de ‘Lightning’ oorbellen, maar nu gecombineerd met de fantastische Red-white hoops. Ook hier komt de rode kleur er weer in terug, samen met een klein zilveren muntje. De combinatie zilver en rood vind ik erg leuk en ga ik deze zomer daarom ook veel dragen. Ben jij toch niet zo van de kleuren? Dan zijn de hoops ook nog te krijgen in zwart-wit! De ‘Red-white hoops’ kosten 6,50-.

‘Black flower’ ketting

Wéér zo’n leuk item; deze zilveren ketting met een zwarte facetklaver en een silverplated muntje! De ketting is lang, 40 centimeter + verlengstukje, waardoor je hem eenvoudig samen met een wat kortere ketting kan dragen. Dit doe ik zelf namelijk ook altijd, zoals je op de foto rechts kan zien. Deze ketting is echt zo’n trendy item dat je deze zomer vaak tegen zal komen. Het zwarte klavertje is vrij aanwezig, en is daarom leuk te combineren met een open v-hals. De combinatie met het muntje en de klaver vind ik erg origineel en juist daarom ben ik er helemaal fan van. Alweer betaal je er niet veel voor. De Black flower ketting kost 8,50- en daar krijg je een leuke, stevige en vooral trendy ketting voor terug.

‘Drop’ ketting

En als laatst, mijn favoriet, de Drop ketting. De onderste ketting is weer van Blossom en ik vind hem écht geweldig. Alweer is de ketting lang, 45 centimeter + verlengstukje, waardoor het weer super leuk is om hem samen met een kortere ketting te dragen, zoals te zien is op de foto. De ketting is stevig, gemaakt van stainless steel en er hangt een silverplated druppel bedel aan. Als je goed kijkt staat er in de bedel een soort sterretje wat ik een erg leuk detail vind. Ook deze ga ik de hele zomer lang dragen boven leuke topjes en jurkjes. Hij kost 8,50- en is daarnaast ook te verkrijgen met een pareltje er aan.

Zoals jullie wel gemerkt hebben ben ik razend enthousiast over de items. De sieraden zijn in zowel zilver als goud te verkrijgen en verkleuren bij mij, zolang je er op de juiste manier mee omgaat, niet. Vind je deze sieraden nou zelf ook erg leuk? Dan kun je de code “Soof15” gebruiken voor 15% korting op je volgende bestelling.

Liefs, Sofie

Dit artikel bevat gekregen producten

11 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *