, , ,

NYC Big Bold False Lash Mascara & Miss Sporty Blogger Look

Miss Sporty Blogger Look

De laatste tijd heb ik al een aantal reviews geschreven over NYC en Miss Sporty producten en ik word steeds maar meer enthousiast als er nieuwe producten zijn. Toen ik het persbericht las over de NYC Big Bold False Lash Mascara & Miss Sporty Blogger Look was ik erg nieuwsgierig naar alle producten. Deze review ik vandaag voor jullie!

Miss Sporty Blogger Look Nail Expert Gel Primer base coat

Miss Sporty Blogger Look

Verbluf al je vriendinnen met een professionele manicure look, dankzij de nieuwe Nail Expert Gel Primer van Miss Sporty. Prep en prime je nagels met deze verzorgende en verstevigende base coat voor een mooie langhoudende kleur en gelachtige finish zonder het gebruik van een UV-lamp. Play it like a pro!

Miss Sporty komt dus nu met een nieuwe base coat. Hierdoor blijft je nagellak langer zitten en komt de kleur beter tot zijn recht. Ook vult het oneffenheden waardoor het een mooie basis creëert voor de lak die je erna gaat aanbrengen. Zelf vind ik het ook al mooi om alleen een laagje van deze lak te dragen, gewoon als een natuurlijk kleurtje. Ik was daarom erg benieuwd hoe dat zou uitpakken. Hoe lang blijft het zitten en hoe lang doet hij erover om op de drogen.

De base coat droogt binnen 1 minuut en blijf zeker een week mooi zitten. Dat vind ik erg fijn! Na 1 minuut kun je al de volgende lak aanbrengen die zeker een paar dagen langer blijft zitten dan normaal.

Miss Sporty Blogger Look

Het kwastje van de Miss Sporty nagellakken vind ik altijd erg prettig. Het is een breed kwastje dat boven aan rond is afgerond. Zo kan ik altijd erg nauwkeurig en netjes werken. Ik ben er dol op!

Dit product kost 2,99- en is een hele fijne base coat.

Miss Sporty Blogger Look Studio Lash Designer Eye brow pencil

Miss Sporty Blogger Look

On fleek wenkbrauwen, zonder een dagelijks bezoek aan de brow bar?! Met het Studio Lash Designer Eye brow pencil van Miss Sporty creëer je perfect gevormde wenkbrauwen. Het automatische wenkbrauwpotlood is makkelijk in gebruik en werkt heel precies, dankzij de altijd scherpe punt. De intense kleuren medium en dark blenden mooi voor een natuurlijke look tot wel 10 uur lang.

Miss Sporty Blogger Look

Dit wenkbrauw potlood is in twee kleuren verkrijgbaar: medium en dark. Met dit product zou je perfect gevormde wenkbrauwen kunnen vormen die tot wel 10 uur blijven zitten. Links zit een sponsje waarmee je je de kleur kan blenden. Rechts zit het potloodje, dat je gemakkelijk kan uitdraaien waardoor je geen problemen hebt met slijpen. Dat vind ik erg fijn!

Het resultaat

Miss Sporty Blogger Look

Mijn wenkbrauwen zijn ontzettend lastig te vormen. Sommige stukken bevatten helemaal geen haartjes, sommige haartjes steken recht vooruit, ik weet eigenlijk nooit waar te beginnen. Ondanks dat ik de kleur iets te donker vind, volgens mij heb ik ook de donkerste kleur, vind ik het resultaat erg mooi. Mijn hele wenkbrauw is gekleurd en ondanks dat ik amper een vorm in mijn eigen wenkbrauw heb, vind ik dat het toch aardig goed is gelukt met dit product.

Het potlood kost maar 2,49- en voor die prijs zou ik hem zeker eens proberen als ik jou was!

Miss Sporty Blogger Look Mission Sculpting Duo Powder

Miss Sporty Blogger Look

Contouring, sculpting, strobing… luv it! Shape en highlight in twee stappen met de Mission Sculpting Duo Powder van Miss Sporty. De Sculpt bronzer met matte ondertoon is perfect om een natuurlijke schaduw te creëren. De Light Up highlighter laat dankzij het fijne parelmoerpoeder bepaalde gezichtsdelen oplichten. Mission accomplished in a snap!

Miss Sporty Blogger Look

Een contour kit, die kon zeker niet ontbreken in de Miss Sporty Blogger Look. Contouren en highlighten doe ik niet zo vaak, maar het geeft altijd zo’n mooi resultaat als je het juiste product gebruikt! Ik was daarom ook erg nieuwsgierig naar dit product. Het kitje ziet er leuk uit, maar de contour kleur leek veel te licht en oranje voor mijn huid. Normaal was hij perfect geweest, maar nadat ik op vakantie was geweest niet meer. Dacht ik.

 Miss Sporty Blogger Look

Het product is verkrijgbaar in twee kleuren; #001 & #002. Ik heb zelf de kleur #001 ontvangen waarvan ik dus dacht dat hij te licht zou zijn. De highlighter zag er wel prima uit. Niet ontzettend veel glitter, maar de kleur is goed.

De swatches

Miss Sporty Blogger Look

Tijdens het swatchen viel het product me toch wel tegen. Ik probeer altijd positief naar een product te kijken, dus hoopte dat het op mijn huid beter zichtbaar zou zijn. Wat viel me nou precies tegen? De highlighter was niet zo glanzend zoals ik had gehoopt en de contour kleur gaf heel weinig kleur. Ik was erg benieuwd hoe dat zou uitpakken op mijn huid.

Miss Sporty Blogger Look

Ik moet zeggen, misschien had ik me toch een beetje vergist. Het resultaat op de foto vind ik namelijk wel erg mooi. Vooral de highlighter, waarvan ik eerst dacht dat hij niet glanzend zou zijn. Ik vind hem heel mooi en heel natuurlijk. Over de contour kleur twijfel ik nog een beetje. Ik heb het product heel vaak moeten aanbrengen voordat ik dit resultaat kreeg. Maar aan de andere kant, als een product te licht is voor mijn huid is het ook lastig om het toch donker te maken. Ik denk daarom dat het een prima product is, vooral de highlighter, maar dat ik het donkere setje nodig had.

Dit setje kost maar 3,99- en ik raad het zeker aan om eens in de winkel te kijken. Ik ben erg benieuwd hoe de contour kleur bij jullie is en of het gewoon aan mijn huid ligt.

NYC BIG BOLD False Lash Mascara

Miss Sporty Blogger Look

Stap nooit meer onopgemerkt een feestje binnen, dankzij de nieuwste NYC NEW YORK COLOR BIG BOLD False Lash Mascara. Creëer in één beweging een extreme lengte en maximaal volume door de super black gepigmenteerde formule. Het geheim van deze mascara is het innovatieve lash-maximizing borsteltje dat elke wimper raakt, zowel boven als onder. Hierdoor worden de wimpers keurig gescheiden en lijken je ogen extra groot. De unieke crème textuur zorgt voor het smooth aanbrengen van de mascara. Het resultaat is een ultiem vals wimper effect, waarmee je als een trendy it-girl vol in de spotlight staat!

Miss Sporty Blogger Look

Miss Sporty Blogger Look

NYC mascara’s gebruik ik erg graag. Ze hebben altijd vrij dikke borsteltjes, waar ik normaal niet zo van hou, maar die het toch altijd goed doen bij mij. En ook bij deze mascara is dat weer het geval.

 Miss Sporty Blogger Look  Het resultaat vind ik namelijk erg mooi en natuurlijk. Zoals jullie vast wel eens hebben gelezen op mijn blog heb ik hele korte wimpers waar ik normaal niet zo veel mee kan, maar dit resultaat vind ik toch wel erg mooi! Geen klontjes, niet te dik, ze zijn veel langer dan normaal en hebben ook meer volume. Voor de prijs zou ik het zeker niet laten om het eens te proberen, want hij kost maar 4,49-.

Zoals jullie wel gemerkt hebben ben ik enthousiast over de NYC Big Bold False Lash Mascara & Miss Sporty Blogger Look. De hele lijn bestaat uit fijne producten die heel betaalbaar zijn en dat is ook vaak een belangrijke reden om bepaalde make- up te kopen. De mascara van NYC is o.a. te koop bij Kruidvat en de Miss Sporty Blogger Look is o.a te koop bij Bol.com.

♥ Wat vinden jullie van de NYC Big Bold False Lash Mascara & Miss Sporty Blogger Look?

Liefs, Sofie

Deze producten heb ik ontvangen ter review

27 antwoorden
 1. Sandra
  Sandra zegt:

  Die mascara ziet er goed uit! En niet duur ook. Toch associeer ik Miss Sporty nog steeds met pubermeisjes die net make up gaan uitproberen… Haha… Sorry, ik kan er niks aan doen. 🙂

  Beantwoorden
 2. Romy
  Romy zegt:

  Interessant! Ik houd hiervan. Mascara en mascara zit echt verschil in, en het wenkbrauwen potloodje heb ik even opgeslagen. Ik kende dat soort nog helemaal niet! Wat een uitkomst en bedankt voor het delen hiervan!

  Beantwoorden
  • Soofblogt.nl
   Soofblogt.nl zegt:

   Dankjewel! Ik heb even gezocht en volgens mij is er geen soortgelijke mascara die waterproof is. Al denk ik wel dat ze andere mascara’s hebben die wel waterproof zijn. Als ze die niet hebben raad ik je toch aan om deze eens te proberen, de mascara’s van Nyc blijven bij mij altijd goed zitten, ook na een regenbui.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *