Miss sporty

Ik ontving laatst een aantal producten van Miss Sporty waar ik erg nieuwsgierig naar was. Nadat ik zo enthousiast was over de Miss Sporty Insta Glow foundations kon ik het niet laten om meteen met de concealer en de poeder aan de slag te gaan.

Miss Sporty Insta Glow Concealer

  Miss Sporty Insta glow

Donkere kringen onder je ogen? Met de Insta Glow Concealer verberg je donkere kringen zonder moeite! Zo zie je er altijd uitgerust en stralend uit. Ook kun je de concealer gebruiken om rode plekjes te camoufleren.

De kleur

Miss Sporty Insta glow

Ik heb de concealer mogen ontvangen in de kleur 001 Radiant Light. Ik heb geen hele lichte huid dus ik was bang dat deze concealer veel te licht voor mij zou zijn, maar nu gebruik ik hem iedere dag voor mijn wallen en mijn oogleden!

Het kwastje

Miss Sporty Insta glow

Miss Sporty Insta glow

Het product zit in een verpakking die veel concealers hebben. Onderaan draai je zodat er bovenaan, uit het kwastje, concealer komt. Op het begin moet je even wat vaker draaien tot dat er iets uit komt, daarna komt er na een keer voldoende product uit.

In gebruik

Miss Sporty Insta glow

Dit is het resultaat. Ik ben eigenlijk erg tevreden! Ondanks dat ik dacht dat de kleur niet bij mijn huid zou passen ziet het er erg goed uit. Mijn rode huid en ooglid is volledig gecamoufleerd en hij heeft zelfs het donkere gedeelte onder mijn oog weggewerkt, wat veel concealers of foundations niet kunnen. Ik zou hem daarom zeker aanraden!

Prijs & verkrijgbaarheid

Miss Sporty Insta glow

Deze concealer kost maar 2,99- en is o.a. te koop bij Etos.

Miss Sporty Insta Glow Mosaic Powder

Miss Sporty Insta glow

Nu de Miss Sporty Insta Glow Mosaic Powder. Met deze poeder verberg je glimmende plekjes en omdat hij meerdere kleuren bevat breng je meer contrast aan in je gezicht. Ik vind het product er erg leuk uit zien, voornamelijk vanwege de leuke kleurtjes.

De kleuren in de poeder

 Miss Sporty Insta glow

Omdat de poeder meerdere kleuren bevat heeft het denk ik ook meerdere functies. Zo weet ik dat groen puistjes en roodheden camoufleert en beige/oranje de donkere kringen onder je ogen. De witte kleur is neem ik aan gewoon om te matteren. Ik vraag me af of een poeder deze functies ook heeft, maar ik hoop het wel!

De swatch & conclusie

Miss Sporty Insta glow

Ik had niets anders verwacht dan dit. Zodra je met je vinger of je poederkwast over alle kleuren heen gaat krijg je gewoon een lichte, beige/witte kleur. Ondanks dat merk ik wel dat hij ervoor zorgt dat mijn huid minder rood is en dat vind ik erg fijn! Ook creëert hij dus een matte finish, waar hij voor bedoeld is. Ik ben zeer tevreden over deze zachte poeder en voor deze kleine prijs raad ik hem zeker aan! Ik gebruik hem nu al een lange tijd en ik vind hem nog steeds geweldig. Ook is hij erg zuinig in gebruik dus je doet er heel lang mee.

Prijs & verkrijgbaarheid

Miss Sporty Insta glow

Deze poeder kost maar 4,49- en is o.a. te koop bij Etos.

Miss Sporty Insta glow

Beide producten vind ik erg fijn en zou ik aanraden. De concealer heeft een goede dekking en werkt erg prettig. Hij is niet droog en trekt niet in de lijntjes. Het kwastje werkt erg fijn en je komt goed in de hoeken. De poeder is ontzettend zacht en matteert mijn huid erg goed. Wat ik daarnaast ook heel fijn vind is dat hij zorgt dat mijn roodheden wat lichter lijken op mijn huid, wat ik heel erg prettig vind. Hele kleine prijzen, maar goede kwaliteit!

♥ Wat vind jij van deze Miss Sporty producten? 

Liefs, Sofie

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

19 antwoorden
 1. Sandra
  Sandra zegt:

  Oe, die concealer is echt iets voor mij met mn donkere zombiekringen… haha… Maar is het gek dat ik het idee heb dat ik te oud ben voor Miss Sporty? Het is in mijn ogen altijd hét merk geweest waarmee meisjes voor het eerst gaan experimenteren. Of zeg ik iets heel raars?

  Beantwoorden
 2. Astrid
  Astrid zegt:

  Voor die prijs kun je het wel eens uitproberen. Is dat poeder niet te licht voor een zomer gebruinde Hollandse huid? Omdat ie zo licht beige lijkt op je vinger

  Beantwoorden
 3. Eline
  Eline zegt:

  Leuk artikel Sophie! Ik gebruik zelf een soortgelijke concealer van een vergelijkbaar merk en ben daar erg tevreden mee. Die poeder had ik al vaker voorbij zien komen, maar mij nooit gerealiseerd waarom het zoveel verschillende kleuren heeft! X

  Beantwoorden
 4. Elles
  Elles zegt:

  Ik heb eigenlijk nog nooit echt producten van miss sport gebruikt. Héel vroeger een mascara. Dit maakt me eigenlijk best wel benieuwd naar het merk.
  Liefs,
  Elles

  Beantwoorden
 5. Djada
  Djada zegt:

  Ik heb eigenlijk nog nooit echt producten gehad van miss sporty, maar deze producten zien er erg goed uit! Leuk artikel!❤️

  Beantwoorden
 6. Meike
  Meike zegt:

  Die poeder klinkt erg goed. Dat hij je gezicht minder rood maakt vind ik echt super. Ga vanmiddag nog de stad in dus ga hem meteen halen. Wat een goede prijs ook!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *