insta glow

Mijn eerste make-up product was als ik het me goed herinner van Miss Sporty. Het merk heb ik een hele lange tijd gebruikt maar daarna weer even niet. Toen ik deze drie Insta Glow foundations mocht ontvangen was ik wel erg nieuwsgierig geworden!

Insta Glow

 insta glow

Er altijd op en top uitzien met een #naturalglow en een #perfectskin. Dit kan met INSTA GLOW, de nieuwe make-up lijn van  Miss Sporty! Stop met het bewerken van al je Instagram foto’s. No filter needed anymore. Ga stralend en verzorgd de straat op, zonder daar veel voor te hoeven doen.

De Insta Glow collectie bestaat uit een primer, 4 kleuren foundation, twee kleuren bronzers en 6 kleuren blush. Ik test vandaag 3 kleuren foundation voor jullie en ik vertel wat ik ervan vind.

De kleuren

insta glow

De foundation is verkrijgbaar in 4 kleuren, waarvan ik kleur 001, 002 & 003 mocht ontvangen. Ik heb zelf geen mega lichte huid, maar ook geen donkere. Ik wist daarom al dat mijn kleur hier zeker tussen zou zitten.

  insta glow

Van links naar rechts: 003, 002 & 001. Zoals je ziet is kleur 001 écht heel licht en kleur 003 vrij donker. Ik nam aan dat kleur 002 mijn kleur was, maar uiteindelijk bleek dat ik kleur 002 & 003 een beetje moest mengen. Er zit overigens geen geur aan het product wat ik erg prettig vind.

Zonder Miss Sporty Insta glow foundation

insta glow

Zoals je ziet heb ik last van onzuiverheden en rode vlekken op mijn gezicht. Ik vind dit echt niet fijn en ben dus altijd op zoek naar een product dat dit goed kan verbergen maar er toch nog natuurlijk uitziet.

Met Miss Sporty Insta glow foundation

insta glow

Je ziet de onzuiverheden er wel nog een beetje doorheen, maar de rood heden zijn echt bijna helemaal verdwenen. Het resultaat vind ik erg mooi en de finish ziet er ook goed uit. Mijn gezicht heeft wel een beetje een glansje maar niet op een manier dat het storend wordt. Een poeder zou je kunnen gebruiken maar dit vind ik niet nodig. Deze glans vind ik er gezond uit zien.

Conclusie

insta glow

De Miss sporty Insta Glow foundation vind ik erg fijn werken en ik denk dat het in combinatie met een goede concealer het beste resultaat geeft. Het heeft een mooie finish, heeft een medium dekking en ziet er natuurlijk uit. Ook omdat hij lekker budget is raad ik hem zeker aan!

Prijs & verkrijkbaarheid

insta glow

Zoals ik al zei is hij lekker budget. De foundations kosten 4,99- en zijn te koop bij o.a Etos. Ik dacht dat de foundations al een tijdje te koop waren maar in het persbericht staat vanaf 15 april 2017.

♥ Wat vind jij van het resultaat?

Liefs, Sofie

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review

5 antwoorden
  1. Meike
    Meike zegt:

    Oeh, ziet er goed uit! Mijn foundation is helaas opgegaan deze week, dus heb weer een nieuwe nodig. Tot nu toe heeft deze mijn voorkeur!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *