, ,

De nieuwe Miss Sporty Mermaid Look!

Miss Sporty Mermaid Look

De laatste tijd heb ik vaker artikelen geschreven over Miss Sporty. Ik ken het merk al lang maar ik gebruikte niet zo vaak hun producten. Waarom? Geen idee, want ze zijn allemaal zó fijn! Ik test vandaag weer een aantal producten uit de Miss Sporty Mermaid Look lijn.

Miss Sporty Mermaid Look

Miss Sporty Mermaid Look

Zon, zee en strand… Droom weg naar een bounty eiland met hagelwitte stranden, een blauwe zee en een kokosnoot in je hand! De nieuwe Miss Sporty Mermaid Look is geïnspireerd op de schatten van de zee en de producten uit deze collectie geven een speciale twist! Creëer een zomerse vibe met een parelmoerkleur op je nagels. Wow, wat een effect! De basis voor deze zomerse look is een sunkissed glow, waardoor je ogen – of ze nu groen, blauw of bruin zijn – extra stralen met het effect van de nieuwe eyeliners in parelmoer of intens turquoise. Vergeet niet de mascara! Met de Pump Up Booster 24H Waterproof Mascara krijgen je wimpers een mooie, volle oogopslag. Maak je make-up look af met een roze gloss op je lippen.

Deze collectie leek mij erg leuk. De nagellak met een parelmoer kleur, de bronzer, de gekleurde oogpotloden en de mascara! Ik test ze voor jullie.

Insta Glow Bronzer

  Miss Sporty Mermaid Look

Miss Sporty Mermaid Look

Geef je huid een sunkissed glow met de Insta Glow Bronzer. Perfect als basis voor de zomerse Miss Sporty Mermaid look. Met de bronzer kun je ook gemakkelijk shapen, om zo een subtiel effect te creëren.

De bronzer zag er erg donker uit voor mijn lichte huid. Ik was erg benieuwd hoe dat ging uitpakken! Het patroontje vond ik trouwens erg mooi. Het gaf een vrolijk en luxe gevoel. De poeder was erg zacht. Heel fijn om mee te werken vond ik. Het was makkelijk om te blenden en de poeder had veel pigment. Nu alleen de kleur nog..

Gelukkig viel de kleur reuze mee. Ik had verwacht dat hij erg oranje zou zijn, maar ook dit was niet het geval. Het is een hele mooie kleur met een prachtige gouden glow. Het geeft een warme gloed aan mijn gezicht en ik kan ermee contouren. Er zitten ook wat kleine, subtiele glittertjes in maar deze storen niet op mijn huid. Je kunt hem prima gebruiken als bronzer. Ik ben er heel blij mee! Zeker voor zo’n kleine prijs.

Adviesverkoopprijs Insta Glow Bronzer: € 3,99

Pump Up Booster 24H Waterproof Mascara

Miss Sporty Mermaid Look Miss Sporty Mermaid Look

De Pump Up Booster 24H Waterproof Mascara geeft je wimpers direct een boost. Een prachtige, volle en opvallende oogopslag met flexibele wimpers dankzij de mega brush.

Ik zelf gebruik altijd wat kleinere borsteltjes. Daarom was ik erg benieuwd of deze mascara bij mij zou gaan werken. Wel vond ik het fijn dat de haartjes niet zo dicht op elkaar zitten. Zulke borsteltjes separeren mijn wimpers altijd erg goed.

Zonder mascara

Miss Sporty Mermaid Look

Met mascara

Miss Sporty Mermaid Look

En zo ziet de mascara er dan op mijn wimpers uit. Het is erg subtiel, maar niet lelijk. Ik heb wel eens een betere mascara van Miss Sporty geprobeerd, maar deze is ook zeker niet slecht. Het ligt er natuurlijk aan waar je naar op zoek bent. Wat ik in ieder geval een ontzettend groot voordeel vind is dat hij zeker waterproof is. Een regenbui of een douche zonder in je ogen te wrijven overleeft hij!

Adviesverkoopprijs Pump Up Booster 24H Waterproof Mascara: € 4,49

Eye Millionaire Water-Resistant Eyeliners

Miss Sporty Mermaid Look Miss Sporty Mermaid Look

Laat je ogen stralen met de nieuwe Eye Millionaire Water-Resistant Eyeliners. Breng de Precious Pearls aan in de binnenste ooghoek, voor een mooie parelmoerglans. Om je ogen helemaal ‘mermaizing’ te maken, breng je de intense Secret Turquoise aan op je onderste wimperrand. De oogpotloden zijn waterproof en blijven tot wel 24 uur zitten; perfect voor een mooie stranddag!

Dit klinkt allemaal erg goed. Oogpotloden die waterproof zijn en tot wel 24 uur blijven zitten. Ik was erg benieuwd!

Miss Sporty Mermaid Look

Ik bracht de blauwe kleur aan op mijn bovenste wimperrand en Precious Pearls in mijn waterlijn. Omdat ik blauwe ogen heb vind ik de kleur blauw altijd erg mooi staan. De kleur in mijn waterlijn maakt mijn look fris. Over de houdbaarheid van de potloden was ik erg te spreken. Het is inderdaad waterproof, al moet je natuurlijk niet heftig in je ogen wrijven. Hij blijft geen 24 uur zitten, maar wel van s’ochtends tot s’avonds. Daarbij zijn beide kleuren erg creamy, ze brengen dus makkelijk aan. Vooral de blauwe werkte prettig. Erg fijn, zeker voor zo’n kleine prijs!

Adviesverkoopprijs Eye Millionaire Water-Resistant Eyeliner: € 2,99

Precious Pearl Nail Polish

Miss Sporty Mermaid Look

 Laat je nagels schitteren als de zon op het water met de Precious Pearl Nail Polish. Een collectie van drie prachtige intense kleuren, voorzien van een parelmoer finish als special effect. Breng gemakkelijk en snel aan dankzij het brede kwastje en speel met de iriserende kleuren voor een extra zomerse vibe.

Ik ben dol op een parelmoer finish dus ik hoopte dat deze nagellak fijn zou zijn. Nu heb ik wel eens eerder nagellak van Miss Sporty gehad en deze waren altijd erg prettig, dus ik verwachtte niets geks. Het kwastje is inderdaad lekker breed waardoor het lakker heel gemakkelijk gaat.

Miss Sporty

Zo ziet de nagellak eruit op de nagels. Van de drie kleuren laat ik jullie #010 Treasured Sand zien. Deze vind ik erg mooi. De finish vind ik super en de kleur vind ik ook heel leuk. Hij heeft een mooie glans en de lak blijft ongeveer een week zitten. Ik ben erg blij dat de lakken van Miss Sporty zo fijn zijn, want je betaalt er maar 2,49- voor! Ondanks dat het een vrij lichte kleur is dekte hij in twee laagjes al perfect.

Adviesverkoopprijs Precious Pearl Nail Polish: € 2,49

Conclusie

Miss Sporty Mermaid Look

De afgelopen tijd heb ik meerdere producten van Miss Sporty getest en telkens ben ik weer verbaasd over de kwaliteit. Voor zo’n kleine prijzen krijg je zo’n mooie producten. Ik vind het super! Ook over de Miss Sporty Mermaid Look ben ik ontzettend tevreden. De mascara geeft een mooi, subtiel effect. De bronzer breng een mooie warme gloed in mijn gezicht. Met de oogpotloden kun je een mooie, frisse look maken die de hele dag blijft zitten en de nagellak is ook heel erg goed.

De producten zullen vanaf half juni in de schappen liggen. Ik raad je zeker aan om eens een kijkje te nemen!

♥ Wat vinden jullie van de producten? Welke zou jij willen proberen?

Liefs, Sofie

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

26 antwoorden
 1. Bianca
  Bianca zegt:

  Ik heb nog nooit iets van Miss Sporty geprobeerd bedenk ik me net, best jammer want het zijn zo te zien fijne, basic producten. Vooral de oogpotloodjes lijken me aanraders.

  Beantwoorden
 2. Ester
  Ester zegt:

  Ik moet toegeven dat ik het merk nog niet kende. Erg leuk wel. Het valt me vooral op hoe mooi en natuurlijk je foto’s zijn. Wauw! En zo lange natuurlijke nagels… *jaloers*

  Beantwoorden
 3. Jill
  Jill zegt:

  Miss Sport, een merk wat ik in Nederland ook erg vaak gebruikte en er ook oprecht tevreden mee was. Ook deze producten zien er mooi uit. Die bronzer vind ik erg mooi, maar die oogpotloden ook.

  Beantwoorden
 4. Laura
  Laura zegt:

  Wat een leuke lijn zeg! Die bronzer ziet er echt heel erg mooi uit bij je! En wat zijn je ogen mooi zeg! Mooi patroontje erin! De oogpotloodjes klinken ook chill!

  Beantwoorden
 5. Krystle
  Krystle zegt:

  Ik vind de nagellak en bronzer erg mooi! Gebruik nooit producten van Miss Sporty, maar nu koop ik de meeste make up ook in Duitsland en daar kun je het niet kopen.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *