, , ,

Ontbijt met de nieuwe MyMuesli Golden granola!

mymuesli

It’s time to celebrate: mymuesli bestaat tien jaar! Ter ere van dit feestelijke jubileum presenteert het Duitse customized mueslimerk de Golden Granola limited edition. Ik heb het voor jullie getest!

MyMuesli golden granola

mymuesli

Het tienjarig jubileum viert Mymuesli met een speciale Golden Granola limited edition. Een unieke mix van de meest populaire ingrediënten gecombineerd met karamel-zeezout crispies en krokante granola. Een gouden zoet-zout combinatie waarbij elk ingrediënt – van in honing gebakken haver tot knapperige framboos en zoete bosbes – samen met de crispies zorgt voor een ware smaakexplosie. De karamel-zeezout crispies worden tevens als nieuwste ingrediënt toegevoegd aan de online mixer voor het creëren van onweerstaanbare combinaties met fruit, noten en chocolade.

Toen ik het persbericht las werd ik meteen heel vrolijk. Ik eet graag muesli. Daarnaast ben ik dol op de combinatie karamel en zeezout. Frambozen en zoete bosbessen vind ik ook heerlijk! Ik was daarom erg benieuwd naar deze muesli mix en testte het meteen toen ik het binnen kreeg.

Eerst wist ik helemaal niet dat je online op www.mymuesli.nl je eigen muesli kon mixen. Maar toen ik het las ben ik meteen even gaan kijken. Het principe is heel gemakkelijk. Eerst kies je een basismix, daarna voeg je een ingrediënt toe die de basis verfijnt en als laatste kun je kiezen uit diverse soorten vruchten, noten, zaden & chocolade als extra ingrediënten.

10 jaar

mymuesli

Ter ere van dit feestelijke jubileum presenteert het Duitse customized mueslimerk de Golden Granola limited edition. Een bijzondere mix van de meest populaire ingrediënten in combinatie met een nieuwe verrassing: karamel-zeezout crispies voor een ware smaakexplosie.

Voorzien van een uniek design met gouden logo, is deze luxe koker het hoogtepunt van het ontbijt. Daarnaast brengt mymuesli een stijlvol gouden voorraadblik uit als extra jubileum musthave.

De verpakking vind ik erg mooi; Zwart met gouden details. Ook het voorraadblik zag er erg mooi uit. Deze is volledig goudkleurig. Het ziet er heel chique en speciaal uit. Erg toepasselijk bij dit jubileum!

Ingrediënten

mymuesli

Op de achterkant staan de ingrediënten en de hoofd ingrediënten. Crunchy granola, karamel-zeezout crispies, frambozen, blauwe bes & veel liefde. Erg lekker en leuk!

De muesli mymuesli

Toen ik de koker opende zag ik meteen een heleboel ingrediënten. Ik kon niet wachten om het op in de yoghurt te doen dus ik begon al met snoepen, haha! Het ziet er ontzettend lekker uit, en zo smaakte het ook.

mymuesli

Ik heb de muesli gesorteerd per ingredient zodat jullie goed kunnen zien wat erin zit.

Conclusie

mymuesli

Voordat ik het kon proeven riep mijn moeder al dat het goddelijk was. Ik had hierdoor erg hoge verwachtingen! En ja hoor, het voldeed aan mijn verwachtingen. De frambozen vond ik erg zuur maar wel lekker. Alle ingrediënten samen zorgden voor een bijzondere smaak. Zuur, zoet & zout gemixt. Ik vind het erg moeilijk te omschrijven aangezien het een echte smaakexplosie was, maar ik kan je garanderen dat het heerlijk was! En daarnaast ook nog eens erg verslavend. Ik bleef er maar van snoepen.

De Golden Granola limited edition en het Golden Jubilee voorraadblik zijn vanaf eind april 2017 verkrijgbaar in de Mymuesli store in Utrecht en onlineDe muesli kost 9,90- en het voorraadblik 12,90-.

♥ Hou jij van muesli?

Liefs, Sofie

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

8 antwoorden
  1. Meike
    Meike zegt:

    Hmmm wat krijg ik hier honger van! Ik heb hem zelf ook al een keertje voorbij zien kopen en toen twijfelde ik nog een beetje wegens de prijs, maar nu weet ik het wel zeker! Ik ben echt helemaal gek op de combinatie van karamel en zeezout dus dat deze hierin zit vind ik helemaal super! Heel leuk om ook eens een lifestyle artikel op jouw blog te zien.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *