,

Natuurlijke producten van Nacomi

Natural Cosmetics

Ik heb me nooit zo bezig gehouden met natuurlijke producten maar sinds kort gebruik ik 4 nieuwe producten van Nacomi waar ik jullie graag meer over vertel.

Coffee scrub

 

Koffie scrub gemaakt van robusta koffie en koudgeperste oliën. Robusta koffie stimuleert de bloedsomloop en het verbetert de uitstraling van uw huid. Het vermindert cellulites en verstevigt de huid. De rietsuiker verwijdert de dode cellen en de zoete amandelolie voedt en hydrateert de huid. Het Dode Zeezout helpt om je huid te ontgiften.

Ingrediënten

Mijn mening

Als je je huid goed gescrubd wilt hebben, is deze scrub de perfecte scrub. Wel vond ik hem persoonlijk wat hard en dat was voor mij toch wel een klein nadeel. Ik vind het een leuk en origineel idee van Nacomi. Ik had namelijk nog nooit van een coffee scrub gehoord.

Deze scrub doet zijn werk en je lichaam wordt er heerlijk zacht van.

Natural face scrub

Zachte gezicht scrub met inca inchi olie en cacao extract. Vernieuwt en herstelt de huid waardoor het glad en stevig aanvoelt.

Ingrediënten

Mijn mening

De scrub is erg mild. Je merkt eigenlijk amper dat het een scrub is, aangezien de scrub deeltjes erg klein zijn. Omdat mijn huid nogal gevoelig is, vond ik dat erg prettig.  Ik vind dat als je dit product een of twee keer in de week gebruikt, je het beste resultaat krijgt. Zo kun je op een milde manier toch je gezicht scrubben.

Black Soap

Gebruik

Neem een warme douche en verspreid de zwarte zeep op het gezicht en je gehele lichaam. Daarna laat je het vijftien minuten intrekken. Voor het afspoelen wrijf je over je lichaam, in zachte cirkelvormige bewegingen, met een washandje. Daarna kun je je afspoelen met lauw water.

Ingrediënten

nacomi

Aqua, Olea Europea, Potassium Hydroxyde.

Mijn mening

Ik vind de substantie van het product een beetje raar, maar de werking is erg prettig. Ondanks dat ik in het begin niet zo goed wist wat het nou precies met mijn huid zou doen, merkte ik dat het mijn huid heerlijk reinigt. Aan de geur moest ik wel even wennen maar die ruik je na gebruik niet meer.

Ben je op zoek naar een prettige, diep reinigende peeling? Dan raad ik je dit product van Nacomi zeker aan.

Shea Butter Candle

Body butter en massage candle in één. Het bevat natuurlijke hydraterende en voedende ingrediënten en helpt de huid te regenereren. De exotische geur kalmeert je zintuigen en blijft hangen op je huid voor een lange tijd.

Gebruik

Eerst steek je de kaars aan als je een bad of een douche neemt. Vervolgens begin je de milde lekkere geur al te ruiken. Daarna kun je de gesmolten balsem uitsmeren op je huid om hem lekker zacht en glad te maken.

Ingrediënten

nacomi

Butyrospermum Parkii Butter, Cocos Nucifera Oil, Parfum, Tocopheryl Acetate.

Mijn mening

Ik had nog nooit van een shea butter candle gehoord en ik vind het idee van Nacomi dan ook erg origineel. De butter is ontzettend zacht en het maakt je huid erg glad, heel erg fijn. Aangezien het een lekkere vette boter is is het heel goed voor de droge huid en omdat ik daar op dit moment veel last van heb, is dit product voor mij erg handig. Ik vind het een hele fijne butter en dit is eigenlijk de eerste butter die mijn benen écht zacht maakt. Ik raad hem zeker aan!

Nacomi

Natural Cosmetics

Ik ben erg tevreden over de producten van Nacomi, omdat ze allemaal hun werk doen en de producten bijzonder origineel zijn. Je merkt dat ze gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten en daar moest ik even aan wennen maar ik raad je toch aan om deze producten eens te gebruiken.

♥ Wat voor een soort huidverzorging gebruik jij?

Liefs, Sofie

 

10 antwoorden
 1. Anouk
  Anouk zegt:

  Ik kan niet heel veel verzorgingsproducten gebruiken omdat ik een hele slechte huid heb 🙁 leuk artikel, de kaars vind ik heel origineel! ❤

  Beantwoorden
 2. Meike
  Meike zegt:

  Hele mooie foto’s!!! En wat een leuk product, die kaars, heerlijk! <3. Ook die coffeescrub lijkt me heel fijn, is eens een keer wat anders.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *