,

Mijn nieuwe blog lay-out!

Na bijna een jaar bloggen op mijn nieuwe site vond ik het wel eens tijd voor een nieuwe lay-out. Elke week was er wel weer iets anders waardoor ik niet meer blij was met mijn huidige thema en lay-out. Nu hebben jullie vast wel gemerkt dat mijn blog een paar dagen uit de lucht was.

Mijn nieuwe lay-out

nieuwe lay-out

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe site. De slider vind ik prachtig, de opbouw en alle functies. Ik was mijn vorige lay-out helemaal zat. Ik miste een heleboel functies en het was te simpel. Mijn nieuwe lay-out heb ik zelf gemaakt. Ik vind het ontzettend leuk om sites te maken maar ik vond het heel moeilijk om mijn eigen site te maken. Ik had het ook wel een beetje onderschat. Na een paar dagen ben ik eindelijk klaar en ben ik ontzettend blij!

Wat is er nieuw?

– De grote slider bovenaan. Hier worden mijn laatst geschreven artikelen getoond.

– Een sidebar. Dit is niet zo bijzonder, maar deze zat niet bij mijn vorige thema en dat vond ik ontzettend jammer. Nu kan ik hier mooie widgets plaatsen!

– Een wat groter overzicht met artikelen op de home page. Voorheen kon je maar 4 artikelen lezen op de eerste pagina. Nu kun je er 7 bekijken en 5 in de slider.

– Een grote footer. Dit miste ik ook bij mijn vorige lay-out. Nu kan ik daar een aantal widgets plaatsen en meer informatie bieden op 1 pagina.

– Een zoek icoon. Op mijn vorige site kon je niet zoeken. Ontzettend onhandig natuurlijk.

– Vorige en volgende artikelen bij blog posts. Zodra je nu een artikel aan het lezen bent heb je de mogelijkheid om op de pijltjes naar links of naar rechts te klikken zodat je de vorige en volgende artikelen te lezen.

– Meer deel opties & social media iconen. Onder elk artikel staan 7 sociale media opties om te delen en op een paar delen op mijn site zijn social media iconen te vinden. Volg mij dus ook zeker op social media!

– Een geavanceerde indeling bewerker. Hier merken jullie misschien niet zo veel van, maar ik kan mijn pagina’s nu heel mooi indelen.

En dat was het dan! Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat en ik ben heel benieuwd naar wat jullie ervan vinden. Laat het zeker weten in de reacties!

Liefs, Sofie

31 antwoorden
 1. Christina Ruijzendaal
  Christina Ruijzendaal zegt:

  Knap gedaan Sofie, het ziet er heel fris uit!
  Ook nog zelf gemaakt….beauty & the brains! Veel plezier ermee ?

  Beantwoorden
 2. Priscilla
  Priscilla zegt:

  Je layout ziet er prachtig uit. De kleuren zijn heel mooi en de social media iconen onder iedere post vind ik ook een toevoeging. Zo is de kans veel groter dat mensen je volgen en je artikelen delen.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *