, ,

Lak je nagels met de NYC Shine in a minute nagellak!

NYC

Ik ben dol op mooie kleuren nagellak en ik word altijd erg vrolijk van leuke lente en zomer kleurtjes. In dit artikel vertel ik jullie meer over mijn nieuwe, favoriete lakjes van NYC!

NYC Shine in a minute

NYC

Hoe mooi je outfit ook is, het zijn de nagels waarmee je een final statement maakt. Laat je inspireren door de looks van dit voorjaar met de nieuwe NYC New York COLOR Shine in a Minute nagellakkleuren. Ga voor pastel met de zachtroze Pink Fashion Week bij een vrolijke bloemenprint of Ibiza-style wit. Kies de lichte taupe tint Upper East Side voor een nude look in combinatie met een opvallende print-on-print outfit. Met de mooie, intense framboosrode Times Square geef je je nagels overdag een trendy effect, terwijl je in de avond je party look extra laat shinen. Duizelt het je qua opties? Geen stress! Deze nagellak is dry in a minute, waardoor je zelfs op het allerlaatste moment je beauty statement kunt bepalen!

De kleuren

NYC

Pak je moment of shine alsof je midden op Times Square staat of flaneer over de bekende 5th Avenue met de nieuwste SHINE IN A MINUTE nagellakkleuren van NYC NEW YORK CITY. Drie prachtige tinten waarmee je compleet on trend bent: pastel (#302 Pink Fashion Week), nude (#103 Upper East Side) en rich colours (#224 Times Square).

De kleuren vind ik echt super! Een klassieke rode kleur, een hele mooie pastel roze kleur en een grijze nude kleur. Ik vind ze alle drie super mooi en ik vertel jullie er meer over.

224. Times Square

NYC

NYC

224. Times Square is een hele mooie klassieke maar toch ook koraal rode kleur met een mooie glans. Zo’n felle kleuren draag ik niet zo snel maar deze vind ik toch wel erg mooi! Na 2 laagjes dekt deze kleur volledig.

302. Pink Fashion Week

NYC NYC

302. Pink Fashion Week is mijn favoriet! Momenteel draag ik hem zelf en ik vind hem echt prachtig! Een hele vrolijke kleur die mij meteen blij maakt. Ook deze kleur dekte na twee laagjes volledig.

103. Upper East Side

NYC

NYC

103. Upper East Side is een grijs tint met een warme ondertoon. Ik vind hem ook eigenlijk maar naar taupe neigen. Daarom vind ik deze kleur juist erg mooi. Ik denk dat ik gewoon grijs wat minder mooi had gevonden. Ondanks dat deze kleur best licht is dekte hij, net als de andere twee kleurtjes, in twee laagjes volledig. Ik was een beetje bang dat de warme gloed op mijn nagels zou verdwijnen, maar dit was gelukkig niet het geval.

Het kwastje

NYC

Het kwastje is lekker breed en daarom kun je er heel mooi mee lakken. Het werkt erg netjes en ik heb niet geknoeid door dit kwastje. Door twee keer over je nagel heen te gaan heb je een goede dekking en de kleur verdeelt gelijkmatig. Ook heb ik met dit kwastje geen last van strepen op mijn nagels. Erg fijn!

De swatches

NYC

Wauw, ik was erg blij toen ik de kleurtjes aan het swatchen was! De dekking was perfect, de lak had een mooie glans, het  kwastje verdeelde gelijk matig en ik had geen last van strepen of andere rare dingen op mijn nagels. Ik swatch nagellak overigens altijd op nagelwielen. Dit is omdat ik zelf nagels bijt en ik op deze manier mooier kan lakken.

Conclusie

Ik vind de kleuren echt super mooi. De dekking is top, de glans is mooi en hij blijft redelijk lang zitten voor een gewone nagellak. Tot wel 5 dagen! Ik zelf heb er gel overheen gedragen en toen bleef hij zelfs 7 dagen zitten. Na een paar minuten is hij volledig uitgehard en kun je weer dingen doen zonder dat er deukjes in je nagels komen.

Ik raad de nagellakken zeker weten aan. De kleuren vind ik super! De glans vind ik prachtig en de dekking is erg goed. Daarnaast is de prijs ook een ontzettend groot pluspunt. Je betaalt namelijk maar 2,49 (!) voor deze mooie lakjes.

♥ Wat vinden jullie van de lakjes van NYC?

Liefs, Sofie

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

12 antwoorden
 1. Anouk
  Anouk zegt:

  Wauw hele mooie kleuren! Ik heb maar 2 lakjes van nyc maar ik gebruik ze eigenlijk nooit! ? misschien deze maar eens aanschaffen ?

  Beantwoorden
 2. Meike
  Meike zegt:

  Fel rood zou ik niet zo snel dragen maar op mijn teennagels misschien wel. De andere twee kleurtjes ga ik zeker weten kopen, echt fantastisch! Zijn ze al te koop?

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *