Toen ik mijn eerste Soft Matte lipcream kocht van NYX wist ik al meteen dat ik hier meer van wilde. Nu heb ik er twee kleuren bij, London en Stockholm, die ik graag voor jullie wil reviewen.

Soft Matte Lipcreams

The Soft Matte Lipcream van NYX is geen lipgloss en ook geen lipstick, deze matte lipcream is een nieuwe soort lipkleur die zijdezacht aan te brengen is en een matte finish geeft. De Soft Matte Lip Cream blijft lang zitten en is, in tegenstelling tot sommige andere matte lipstick formules ook nog eens hydraterend.

Swatches

Boven: London

De kleur London vind ik echt prachtig. Het is een hele warme, bruine kleur die op de lippen mat opdroogt. Een kleur zoals dit had ik nog niet in mijn stash en ik vind hem eigenlijk wel heel erg mooi.

Onder: Stockholm

De kleur Stockholm is echt de perfecte, roze nude kleur. Hij is heel anders dan London maar wel nét zo mooi. Ik vind het ontzettend moeilijk om kleuren uit te leggen, dus ik hoop dat deze swatches voldoende zeggen.

De applicator

De creams zijn niet zo groot en dus is ook de applicator beperkt in de lengte. Dat is zeker geen nadeel want de kleinere applicator zorgt ervoor dat je het product netter kan aanbrengen.

Conclusie

In mijn vorige NYX lipcream review was ik razend enthousiast, net als deze keer. De kleuren zijn prachtig, de substantie is perfect en ze worden aardig mat. De lipcream droogt snel en voelt fijn aan. Hij zorgt er zeker niet voor dat mijn lippen uitdrogen en dat vind ik erg prettig.

De NYX soft matte lip creams kun je o.a online krijgen bij Douglas voor 7,31-.

Heb jij iets van NYX? of heb je een van de lipcreams?

Liefs, Sofie