NYX Soft matte lipcream ‘cannes’

Mijn allereerste NYX soft matte lip cream kocht ik in de kleur Cannes. Ik ben hem nu al een tijdje aan het testen en ik vertel jullie er graag meer over.

The Soft Matte Lipcream van NYX is geen lipgloss en ook geen lipstick, deze matte lipcream is een nieuwe soort lipkleur die zijdezacht aan te brengen is en een matte finish geeft. De Soft Matte Lip Cream blijft lang zitten en is, in tegenstelling tot sommige andere matte lipstick formules ook nog eens hydraterend.

Cannes is een mooie, roze kleur met een koelere ondertoon. Hij is minder nude en bruin kleurig dan ik had verwacht, maar juist meer roze en berry. Eerst vond ik dit een beetje jammer omdat ik hoopte op de kleur die op de verpakking stond. Toen ik hem swatchte bleek hij heel anders te zijn. Wel vind ik hem prachtig, ondanks dat het geen nude kleur is, waar ik dol op ben.

Het heeft een hele fijne, smalle aplicator waardoor je netjes de kleur kan aanbrengen, zonder dat je knoeit.

De kleur is echt prachtig. Heel mooi roze, berry en een beetje rood. Niet te licht, niet te donker en niet te fel. Ik ben er dol op!

Ik ben zeer tevreden over het product. De kleur is prachtig, de substantie is perfect, hij wordt aardig mat. Wel houdt hij het niet lang vol als je gaat eten. De randjes blijven dan mooi zitten, maar het binnenste gebied gaat helemaal weg. Een beetje jammer dus. De lipcream droogt snel en voelt fijn aan. Hij zorgt er zeker niet voor dat mijn lippen uitdrogen en dat vind ik erg prettig.

De NYX soft matte lip creams kun je o.a online krijgen bij Douglas voor 7,31-.

Heb jij iets van NYX? of heb je een van de lipcreams?

Liefs, Sofie

15 antwoorden
  1. Beautyasmylife
    Beautyasmylife zegt:

    Ik houd echt van deze NYX lipcreams?. Helaas heb ik er nog geen een in bezit?. Echt fijne review om te lezen! En die cactussen op de achtergrond zijn echt snoezig?.

    Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] ik mijn eerste Soft Matte lipcream kocht van NYX wist ik al meteen dat ik hier meer van wilde. Nu heb ik er twee kleuren bij, London […]

  2. […] ik mijn eerste Soft Matte lipcream kocht van NYX wist ik al meteen dat ik hier meer van wilde. Nu heb ik er twee kleuren bij, London […]

  3. […] De echte NYX Soft matte lipcream kost ongeveer 7,30- terwijl ik voor de neppe maar 95 cent heb betaald. Ik ben erg tevreden over beide lipcreams en de lipcream van Aliexpress heeft me, ondanks de kleur, positief verrast. Over de echte lipcream heb ik een artikel geschreven, dus als je die wilt lezen, klik dan hier. […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *