OOTD • #1

Nu het nog kan, draag ik witte broeken. Omdat deze altijd erg leuk te combineren zijn met donkerblauw, mijn favoriete kleur wat betreft kleding. In dit artikel laat ik jullie mijn eenvoudige, zomer-herfst outfit zien.

img_0456

De broek die ik vandaag draag, is van Only. Mijn favoriete broeken winkel. ( Je kan namelijk een broek kopen met een aangepaste lengte & breedte. Ook zijn ze rekbaar, heerlijk! ) Het is een hele eenvoudige witte broek met aan beide kanten een gat bij de knie. Zelf vind ik het altijd leuk om de pijpen een beetje op te stropen, maar zodra het wat kouder is, rol ik ze al gauw naar beneden.

img_0459

De shirts van de Hollister draag ik de laatste tijd erg vaak. Zo ook dit donkerblauwe shirt, die ik laatst in de sale scoorde.

Ik draag deze donkerblauwe schoenen met een slangen print. Ze zitten heerlijk en vallen niet uit zodra je loopt, wat ik normaal wel heb met slip-ons/instappers.

Ik heb eigenlijk geen idee waar ik ze heb gekocht, oeps!

img_0444

Wat ik ook leuk vind om te doen, is mijn sieraden te laten matchen met mijn outfit. Aangezien mijn witte broek, het enige witte stukje in mijn outfit was, besloot ik om een wit horloge toe te voegen.

img_0433

Mijn horloge is van het merk Oozoo, en lijkt erg op een Icewatch.

img_0441

♥ Wat vind jij van mijn outfit?

Liefs, Soof

9 antwoorden
 1. nicole orriens
  nicole orriens zegt:

  Ik vind witte broeken leuk, maar durf er zelf geen te kopen omdat ik altijd overal vlekken in krijg die er niet meer uitgaan. Zeker in witte kleding. Om die reden heb ik bijvoorbeeld ook geen witte rok. Maar ik vind het wel leuk staan.

  Beantwoorden
 2. Romy
  Romy zegt:

  oooo zo’n mooie outfit! Wat mis ik de zomer. Zijn er ook winkels van Hollister? Ik vind het zo’n cool merk maar ik heb nog nooit een winkel gespot

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *