, ,

De 3 leukste opblaas voorwerpen van Ditverzinjeniet.nl!

Ditverzinjeniet.nl

Dat het zomer is in Nederland merken we helaas niet. Toch heb ik van de zon kunnen genieten, aangezien ik naar Frankrijk ben geweest. Ik vind het altijd erg leuk om opblaas voorwerpen mee te nemen en vooral deze 3 van Ditverzinjeniet.nl vind ik fantastisch!

BigMouth Flamingo zwemband

Ditverzinjeniet.nl

Deze flamingo zie je overal voorbij komen, vooral op Instagram is hij erg populair! Die van mij heb ik cadeau gekregen dus ik weet niet waar hij vandaan komt. Maar toen ik op de site van Ditverzinjeniet.nl aan het kijken was zag ik dat zij hem ook verkopen!

Niks is zo fijn als helemaal niks te hoeven doen in je vakantie. Boek een hotel bij de zee of een appartement met zwembad, trek je Flamingo zwemband van BigMouth uit de koffer en het chillen kan beginnen. Deze hysterisch roze flamingo zwemband zorgt ervoor dat jij lekker blijft drijven, terwijl je geniet van een sappig roddelblaadje, de zon en een drankje. De vakantie kan niet beter beginnen dachten wij zo.

En zo heb ik mijn vakantie ook doorgebracht. Lekker in het zwembad, bruin worden, een drankje erbij en een leuk tijdschrift. Ik was al fan van de normale zwembanden, maar deze is ook nog eens Insta proof!

De BigMouth Flamingo zwemband is o.a. te koop bij Ditverzinjeniet.nl voor 24,95-. Normaal kost hij 37,95- maar hij is momenteel in de aanbieding, dus ik zou snel zijn! 🙂

BigMouth Opblaasbare bekerhouders (set van 3) – Vogels

Ditverzinjeniet.nl

Deze ontzettend leuke bekerhouder hebben jullie waarschijnlijk wel al voorbij zien komen op mijn blog. Ik ontving laatst 3 leuke bekerhouders waarvan de flamingo er ook eentje was. Ik schreef er een review over en las in de reacties dat jullie er ook zo vrolijk van werden. Want wat is dit nou precies? Dit is een mini variant van de flamingo zwemband. Alleen is deze niet bedoeld om in te drijven, maar om je drankje in te zetten zodat je niet steeds uit het zwembad hoeft! Ik vind dit echt een geniaal idee en zeker een must in het zwembad.

Zon, zee, strand, een opblaasbare flamingo: mis je verder nog iets? Nou, misschien een lekker koel drankje terwijl je ligt te dobberen. Met de Opblaasbare tropische vogels bekerhouders heb je altijd een cocktail of een gezond glas water bij de hand. Deze set bekerhouders van BigMouth bestaat uit drie opblaasbare vogels die graag je bekertje vasthouden.

En daar ben ik het mee eens. Niets is zo lekker als een koud drankje naast je wanneer je aan het dobberen bent in het zwembad. De BigMouth Opblaasbare bekerhouders (set van 3) zijn online te koop bij Ditverzinjeniet.nl voor 11,95-.

BigMouth Strandbal (50 cm)

Ditverzinjeniet.nl Het enige wat ik miste op vakantie was een leuke strandbal, want die waren we helaas kwijt geraakt. Toen ik thuis kwam van vakantie lag de BigMouth Strandbal op mij te wachten! Hij is verkrijgbaar in een aantal varianten: Watermeloen, Gierende emoji, Oog, Pizza & Donut Hole. Ik heb de watermeloen variant gekregen die ik persoonlijk ook het leukst vind.

De extra grote Strandballen van BigMouth vormen vrolijke blikvangers op het strand of in het zwembad. Met de enorme ballen in de vorm van een gierende emoticon, een watermeloen of een oogbal krijg jij gegarandeerd aandacht van de andere badgasten. De ballen maken jouw stranddag extra vrolijk. Ze zijn meer dan 50 centimeter groot. Doordat ze zo lekker groot zijn, verlies je ze niet zo snel uit het oog. Gebruik ze voor een waterspel, een goeie grap of gewoon een potje overgooien. Tijd om naar huis te gaan? Dan laat je hem gewoon weer leeglopen en past hij in elke tas.

Ik vind de strandbal ontzettend leuk en handig, vooral omdat hij zo groot is. Toch kan je hem gemakkelijk meenemen naar het strand omdat het niet moeilijk is om hem op te blazen en leeg te laten.

De BigMouth strandbal is online te koop bij Ditverzinjeniet.nl voor 12,95-.

Conclusie opblaas voorwerpen van Ditverzinjeniet.nl

Ditverzinjeniet.nl

En dat waren dan de leukste opblaas voorwerpen van Ditverzinjeniet.nl. Zoals jullie vast wel weten ben ik dol op hun site en alle producten en ik heb daarom ook al vaker dingen getest. Ik raad je dan ook zeker aan om even een kijkje te nemen tussen hun producten!

♥ Wat vinden jullie van deze opblaas voorwerpen?

Liefs, Sofie

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

26 antwoorden
  1. Eva
    Eva zegt:

    Ik heb inderdaad al vaker je artikelen over Ditverzinjeniet gelezen! Ik vond die bloemenvaas van de vorige keer heel leuk, maar deze opblaasbare items zijn natuurlijk ook gaaf 🙂

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *