Over mij

Laat ik eerst eens vertellen over mijzelf. Ik ben Sofie, de oprichtster en eigenaresse van Soofblogt.nl. Ik ben 14 jaar oud en ik zit op 2 atheneum (tweetalig onderwijs). Ik ben geboren en getogen in het zuiden van Nederland; Limburg, waar ik het nog steeds erg leuk heb. Ik woon hier met mijn vader, moeder en zus. Ik hou heel erg van muziek. Mijn 2 grootste hobby’s zijn daarom ook zingen en piano spelen en het liefst combineer ik deze twee hobby’s. Verder ga ik ook elke week naar judo, wat ik nu al zeker 3 jaar doe. Als je mijn blog al hebt bekeken heb je het vast wel gemerkt. Ik ben dol op make-up, lifestyle, gadgets en fashion. Over deze onderwerpen schrijf ik ontzettend graag op mijn blog.

Over soofblogt.nl 

Soofblogt.nl heb ik gemaakt nadat Meike en ik hadden besloten te stoppen met lifeof2sisters.com. Meike kon ons blog niet langer meer combineren met school, werk en andere privé zaken, waar na zij tot de conclusie is gekomen te stoppen met Lifeof2sisters. Ik zelf vond én vind het bloggen wel nog erg leuk, maar ik wilde het anders aanpakken. Dat is de reden dat ik mijn eigen blog wilde maken; soofblogt.nl 

Soofblogt.nl is een beauty, lifestyle en fashion blog waar ik wekelijks artikelen op plaats over onderwerpen en producten die mij interesseren. Ik blog al sinds april 2015 en op Soofblogt.nl sinds september 2016. Je leest voornamelijk reviews over beauty producten ( zoals make-up, verzorging, geuren etc. ), artikelen waarin ik mijn outfit aan jullie laat zien, artikelen waarin ik gadgets of telefoon accessoires probeer of gastartikelen van mijn lieve gastblogsters.

Contact en social media

Ik hoop dat jullie de content & mijn blog leuk vinden. Zodra je tips, vragen of andere redenen hebt waarom je mij zou willen contacteren, kun je mailen naar info@soofblogt.nl of reageren onder een van de laatste of meest relevante artikelen. Ook kun je mij via Instagram een berichtje sturen. Je vindt mij onder de naam ‘Soofblogt.nl‘. Heb je een andere reden waarom je contact met mij wilt opnemen? Bekijk dan de contact pagina.

Liefs, Sofie