, ,

Hoe vind je de perfecte sneakers?

sneakers

Als er iets is waar ik altijd enorm mee struggle, is dat het uitzoeken van winterschoenen. Het is al een paar dagen herfst en op sommige dagen kan ik mijn witte zomerschoenen echt niet meer aan. Ik ben daarom dus al een tijdje op zoek naar de perfecte winter sneakers. Inmiddels ben ik al een heel stuk verder in mijn zoektocht, dus in dit artikel leg ik je uit hoe ik het heb aangepakt.

1. Zorg voor inspiratie

Er zijn heel veel plekken op het internet waar je inspiratie kan op doen, zodat je een beter beeld krijgt van wat je wilt, maar ook van welke opties er allemaal zijn. Ik zelf vind het fijn om op Pinterest te kijken, maar Instagram staat ook vol met ideeën. Ook kun je eens zoeken op fashion blogs. Hier vind je vaak hele leuke outfits. Zo zie je niet alleen welke schoenen zij dragen, maar ook hoe ze ze gecombineerd hebben.

2. Weet wat je wilt

Er zijn onwijs veel plekken en winkels waar je sneakers kan kopen, maar vaak is er een enorm aanbod. Dit is juist heel fijn, maar niet als je nog niet weet wat je wilt. De kans is dan heel groot dat je door de grote hoeveelheden aan sneakers niet meer weet waar je naar moet zoeken. Als jij al weet welk model, welke kleur of welk merk sneakers je wilt, dan ben je al een stuk dichterbij. Op veel websites kan je filteren, waardoor alleen de opties overblijven die het beste bij jouw smaak passen. Als je in een fysieke winkel gaat shoppen kun je ook om hulp vragen, en dit gaat veel makkelijker als je al een beetje een idee hebt van wat je wilt. Ook hierom is het dus belangrijk om inspiratie op te doen.

3. Zoek op de juiste sneaker website

Omdat er zo ontzettend veel merken zijn die sneakers verkopen, is het handig om een webshop te zoeken met een groot assortiment. Zo hoef je niet bij alle verschillende webshops te gaan kijken, maar vind je op één site het gehele aanbod van sneakers. Ik zelf gebruik altijd de webshop www.Sneakers4u.nl. Deze site heeft een aanbod van meer dan 180.000 sneakers dat is samengesteld uit 140 (inter)nationale webshops, waardoor je hier altijd de beste deals vindt. Ben je op zoek naar een specifiek model? Op deze pagina staat een groot overzicht, met alle modellen die er op Sneakers4u te vinden zijn. Heb je al een beetje een idee wat je wilt? Dan kun je ook op deze site filteren op merk, maat en kleur. Ook kun je hier filteren op release datum, prijs en naam van het product.

Door het opdoen van inspiratie wist ik al een beetje wat ik wilde, en hierdoor werd het online shoppen nog makkelijker. Ik raad jullie zeker aan om websites zoals Pinterest even goed te bekijken voordat je gaat shoppen. En als je dan weet wat je ongeveer wilt, of juist als je wilt weten welke sneakers er allemaal zijn, neem dan zeker eens een kijkje op Sneakers4u.nl.

Veel liefs, Sofie

Dit artikel bevat betaalde content.

13 antwoorden
 1. Marie
  Marie zegt:

  Ik ben ook nog steeds op zoek naar de ideale sneakers. Belangrijk vind ik dat het voetbed goede steun geeft. Daarnaast is het een pre wanneer mijn steunzolen in de schoenen passen. Zo weet ik dat ik staand lange dagen kan maken zonder dat ik voetklachten krijg.

  Beantwoorden
 2. Mandy
  Mandy zegt:

  Schoenen zijn echt lastig. Je hebt ook zoveel verschillende en mooie. Ik ben heel erg fan van het merk: Nike. Vooral airmax en huarache

  Beantwoorden
 3. Femke
  Femke zegt:

  Ik heb net een paar nieuwe gekocht, nikes. Zitten als sloffen zo lekker! Als ik bekend ben met het merk koop ik online, maar als ik niet zeker weet hoe iets valt ga ik liever naar de winkel.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *