, ,

Gastartikel: RT Core Collection

Ik heb deze kwasten nu bijna een jaar en ze zijn nog steeds mooi! Ze zijn van de Real Techniques Core collection en de set kost ongeveer €25. Deze set bestaat uit de detailer brush, de pointed foundation brush, de buffing brush en de contour brush.

Detailer brush

Je kan de detailer brush gebruiken als lipstick kwastje of om concealer op kleine plekjes aan te brengen. Maar ik gebruik voor concealer de beautyblender van Real Techniques en ik breng geen lipstick aan met een kwastje dus ik gebruikt deze kwast niet. Ik heb hem weggegeven omdat ik hem nooit gebruik. Daarom zie je hem ook niet op de foto staan.

Pointed foundation brush

De pointed foundation brush kan je gebruiken om foundation aan te brengen. Maar meestal breng ik er ook concealer mee aan die ik dan later verdeel met mijn beautyblender. Deze kwast is plat en de haren lopen uit in een punt. Daardoor kan je heel makkelijk bij bijvoorbeeld je ooghoeken of neus. Hij neemt vrijwel geen foundation op waardoor er weinig tot geen foundation verloren gaat.

Buffing brush

De buffing brush is echt mijn favoriet van deze set. Hij is extreem zacht en brengt heel erg makkelijk poeder aan. Doordat hij zo groot is ben je snel klaar. Ik gebruik deze voor mijn compact powder. Ook wel heel erg fijn is dat geen van deze kwasten uit haart. Dat merkte ik bij andere kwasten soms wel maar bij deze is dat nog geen een keer gebeurt!

Contour brush

De contour brush kan je gebruiken voor blush, highlighter en bronzer. Deze kwast is eigenlijk de kleine versie van de buffing brush. Ook deze is echt superzacht. Door dat hij zo zacht is verdeelt hij het product makkelijk en krijg je geen strepen. Je kan deze kwasten het beste schoonmaken met babyshampoo.

Ik vind deze kwasten stuk voor stuk geweldig! Ze doen wat ze moeten doen en zien er ook nog eens mooi uit.

♥ Welke kwasten gebruiken jullie?

Liefs, Marit

10 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *