,

Rimmel The only 1 lentekleuren!

rimmel

Nadat ik laatst twee producten van Rimmel had getest was ik ontzettend enthousiast! Ik was nog niet zo bekend met het merk Rimmel maar het liefst wil ik nu alles proberen! Ik test vandaag voor jullie twee nieuwe kleuren lipsticks.

  rimmel

Je lippen staan altijd in de picture. Laat ze dus lekker opvallen met de nieuwe voorjaarskleuren uit de Rimmel Lip Collecties.  Natuurlijk ben jij al fan van The Only 1 lipsticks met hun prachtige intense tinten die je lippen niet alleen de hele dag kleuren maar ook van comfort en hydratatie voorzien. Als fan moet je zeker de drie nieuwe voorjaarskleuren uitproberen. Deze nude kleuren heb- ben elk een andere ondertoon – roze, oranje of bruin – waardoor ze alle drie net even anders zijn.

De kleuren

rimmel

rimmel

Ik test vandaag twee van de drie kleuren voor jullie. Ik heb een paar jaar geleden wel eens een lipstick van Rimmel geprobeerd maar daarna eigenlijk niet meer. Ik was daarom ontzettend benieuwd naar de kleuren en de kwaliteit van de lipsticks.

650 – Pretty penny

rimmel

rimmel

Deze lipstick heeft een nude kleur met een lichte oranje ondertoon. Ik vind hem erg mooi en hij voelt fijn aan. Het voelt alsof je een lippenbalsem op hebt, maar dan met een mooie kleur. Het heeft een goede dekking en is totaal niet vlekkerig.

760 – Ain’t no other

rimmel

rimmel

Zoals je ziet is er bijna geen verschil tussen de twee kleuren, alleen de ondertoon verschilt. Deze kleur heeft namelijk een bruine ondertoon en kleur 650 heeft een oranje ondertoon. Ik weet niet welke mijn favoriet is, ik vind ze eigenlijk allebei ontzettend mooi. En ook bij deze lipstick; goed pigment, geen vlekken & voelt fijn aan.

De swatch

rimmel

Op mijn arm zie ik meer kleur verschil dan op mijn lippen. Links zie je kleur 760 – Ain’t no other en rechts zie je kleur 650 – Pretty penny. Tijdens het swatchen merkte ik meteen hoe romig en goed gepigmenteerd ze zijn, erg fijn!

Conclusie

rimmel

De finish van de lipsticks vind ik erg mooi. Glanzend, maar niet plakkerig & redelijk mat, maar zeker niet droog. Eigenlijk precies wat ik wil bij een goede lipstick. Ze zijn ongelofelijk zacht terwijl het pigment super goed is. Ze blijven lang zitten, tot wel 5/6 uur. Een maaltijd of drankje overleeft hij, maar de kleur zal wel een klein beetje vervagen. Dit vind ik zeker niet erg, aangezien de kwaliteit van de lipstick verder top is en hij tot 6 uur kan blijven zitten.

De nieuwe kleuren van de The only 1 Lipstick zijn dit voorjaar verkrijgbaar bij de geautoriseerde Rimmel London verkooppunten voor 11,99-.

Wat vind jij van de nieuwe kleuren?

Liefs, Sofie

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review

7 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] ben altijd enorm enthousiast over Rimmel producten. Eerder dit jaar schreef ik reviews over de nieuwe lipsticks, twee mooie oogproducten en hun gellakken. Ik was daarom erg benieuwd of ik ook zo enthousiast zou […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *