Rimmel London is een van mijn meest favoriete merken en ik ben daarom ook altijd ontzettend blij als ze weer nieuwe producten hebben. Vandaag review ik de Rimmel London Dark Angel look die er ontzettend mooi uit ziet. Lees je mee?

Magnif’Eyes Eye Contouring Palette Blush Edition

Eerder schreef ik al een review over een ander oogschaduw palette van Rimmel die ik nu nog steeds dagelijks gebruik. Ook dit palette sprak mij aan. De 6 kleuren aan de linker kant zijn erg licht en natuurlijk, terwijl de andere 6 kleuren weer wat donkerder zijn en dus erg handig zijn voor je arcade boog. Daarbij zitten er ook twee kleuren bij die je als highlighter kunt gebruiken, zodat je hele make-up look matcht! De kleuren in dit palette zijn allemaal een beetje roze of paars. Hiermee kun je dus een hele mooie, natuurlijke en zachte look maken. Wil je er meer een avond look van maken? Dan kun je gewoon de donkere kleuren gebruiken. Het palette bevat 3 matte kleuren en 9 glanzende kleuren. De matte kleuren zijn erg neutraal waardoor ze bij iedere look passen. Erg handig gedaan vind ik zelf!

Mijn eerste indruk was tot nu toe erg goed. Ik hoopte daarom ook dat het pigment goed zou zijn.

En van de meeste kleuren was het pigment ook zeker goed. Vooral de laatste 6 kleuren vind ik geweldig! Ook de highlight kleuren springen eruit, wat ik erg belangrijk vind. De lichte, matte kleur is wat minder goed gepigmenteerd, terwijl de andere matte kleuren wel weer erg mooi zijn. Qua structuur werken de oogschaduws erg fijn. Ze zijn niet poederig maar ook niet droog. Over het algemeen ben ik daarom zeer te spreken over de pigmentatie en de kwaliteit van het palette.

Ik was ook tevreden over de look die ik hiermee maakte. Je ziet wel duidelijk dat de lichte kleur weinig pigment heeft, maar de bruine kleur en de highlighter vind ik wel weer prachtig. De kleuren blenden goed en er komt (bijna) geen product onder het oog terecht.

Stay Matte Liquid Lip Colour

De Stay Matte liquid lip colours van Rimmel zijn een tijd geleden uitgekomen en toen was ik er al nieuwsgierig naar. Ik vind het altijd erg belangrijk dat een matte liquid lipstick ook echt mat is, maar helaas zijn veel lipsticks dat vaak niet. Ik was daarom erg benieuwd of de Stay Matte liquid lip colour van Rimmel zich wel aan zijn belofte zou houden.

De pigmentatie en de kleur van dit product is echt geweldig! Het is een fel rode kleur die ontzettend goed gepigmenteerd is. Of hij mat wordt? Jazeker! Deze foto maakte ik helaas meteen nadat ik het had aangebracht, waardoor je niet meer ziet hoe mooi hij opdroogt. De Stay Matte liquid lip colour van Rimmel heb ik ontvangen in de kleur 500 fire starter en kost 6,99, wat ik een hele mooie prijs vind voor zo’n product.

Brow Filling Powder

Dit product kende ik nog niet maar maakte mij erg nieuwsgierig toen ik het zag. Het heeft een aparte applicator waarvan ik me meteen afvroeg hoe dat in hemels naam goed kon werken. Verrassend genoeg werkte het erg fijn. Ik kon er netjes mee werken en het was niet zo donker als ik eigenlijk had verwacht. Het blijft daarnaast ook nog lang zitten, wat ik een groot voordeel vind. Dit product kost 7,99.

 Kate Sculpting Kit

Over dit palette heb ik echt ontzettend veel gelezen. De verpakking is al prachtig en de inhoud is nóg mooier! Een prachtige highlighter, contour kleur en blush, iets waar ik echt heel gelukkig van word. En dan had ik nog niet eens naar de swatches gekeken..

Want die zijn namelijk geweldig! Het pigment en de glans van de highlighter zie je helaas niet zo goed op de foto terwijl deze juist het aller mooiste is. De contour kleur is warm, maar niet zo erg dat het naar oranje gaat neigen. De blush is zalm roze, wat ik erg mooi vind passen bij het palette.

Op deze foto zie je de highlighter gelukkig beter. Ik ben echt ontzettend tevreden over dit setje. De producten blenden heel mooi, de blush zorgt voor een mooie kleur en de highlighter oogt erg fris. Dit setje kost 10,99.

Op deze foto draag ik ook de Brow Filling Powder.

Wonder’fully Real Mascara & Wonder Wing Liner

Deze mascara en eyeliner heb ik al eens eerder op mijn blog getest. Lees hier mijn review.

Rita Ora 60 Seconds Super Shine Nail Polish

En dan mijn favoriete gedeelte; de nagellakken. Ik heb al een aantal kleuren van de Rimmel nagellak collectie waar ik ontzettend tevreden over ben. De dekking, glans, kleur en prijs vind ik allemaal erg mooi. Deze twee kleuren spraken mij ook erg aan, vooral met de feest dagen. Er zit een mooie gouden kleur bij en een klassieke rode kleur.

Ja hoor, ik ben alweer ontzettend blij met deze twee lakken. Ze drogen erg snel en dekken al na twee laagjes. Daarnaast bevat hij weer zo’n mooie glans. De nagellakken kosten maar 3,99 en raad ik zeker aan.

Ik ben ontzettend blij en tevreden over deze collectie. Het oogschaduw palette werkt erg prettig en bevat 12 prachtige kleuren. Het wenkbrauw product is innovatief en maakt mijn wenkbrauwen erg mooi. Het contour kitje vind ik echt een must-have en op de liquid lipstick ben ik helemaal verliefd! Met de eyeliner kan ik een mooie wing maken en de nagellakken zijn weer erg mooi. Kortom, een mooie collectie die mij positief heeft verrast!

♥ Welk product vinden jullie het mooist?

Liefs, Sofie

Dit product bevat ontvangen producten

19 antwoorden
  1. Patricia
    Patricia zegt:

    Mooie collectie, maar ik had niet anders verwacht van Rimmel. Ik heb zelf flink wat van hun nagellakjes en een foundation. Mijn favoriet uit jouw post is trouwens de prachtige gouden nagellak 🙂

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *