,

Rimmel Magnif-eyes & Volume Shakes

rimmel

Laatst ontving ik twee producten van Rimmel. Ik  was hier zeer nieuwsgierig naar. Rimmel heeft een nieuwe mascara die langer houdbaar zou moeten zijn dan andere mascara’s. Daarnaast heeft het merk twee nieuwe oogschaduw palettes uitgebracht. Ik heb ze voor jullie getest!

Rimmel volume shake mascara

rimmel

Heb je er ook zo’n hekel aan om je mascara halverwege weg te moeten gooien omdat de emulsie is opgedroogd, niet meer ‘zo goed als nieuw’ werkt of klontert? Hoogste tijd om de boel eens goed op te schudden! Rimmel Volume Shake Mascara is voorzien van het allereerste gepatenteerde shaker-systeem om op elk gewenst moment de volume gevende formule te verversen. Hoe? Op basis van tien jaar research is Rimmel erin geslaagd om een watergel structuur te ontwikkelen, gemaakt van een unieke combinatie van water en wassoorten. Zodra er klonten ontstaan, veranderen deze weer van droog naar romig als de emulsie geshaket wordt door middel van de unieke cilindervormige mixer in de mascarahuls.

Zo, dit is dus wat de nieuwe mascara van Rimmel belooft. Ik was erg benieuwd en ik besloot hem maar meteen te gaan testen.

  rimmel

Het Volume Defining borsteltje heeft een unieke vorm en structuur met flexibele, holle vezels om de wimpers vloeiend en gemakkelijk volume te geven en te separeren, tot in alle hoekjes en puntjes.

Normaal ben ik niet zo dol op dikke borsteltjes, maar deze stelde mij niet teleur. Ik vond hem prettig werken en het resultaat vind ik erg mooi.

Zonder mascara

Met mijn everyday mascara

Met de nieuwe Rimmel volume shake mascara

Ik vind mijn wimpers verassend mooi. Eigenlijk mooier dan dat ik ze zou creëren met mijn everyday mascara. Zoals je ziet heb ik ontzettend korte wimpers, maar deze mascara zorgt ervoor dat ze zichtbaar zijn en volume hebben. Ik ben erg tevreden!

Hoe werkt het?

rimmel

Houd de Volume Shake Mascara verticaal en schud simpelweg drie tot vijf keer heen en weer; de formule wordt direct weer ververst zodat de mascara vanaf de eerste tot de laatste keer dat je deze gebruikt optimaal blijft. Zo krijg je elke keer opnieuw weelderige gladde, klontvrije en smudge-free wimpers.

Verkrijgbaarheid en prijs

rimmel

De Rimmel London Volume Shake Mascara is vanaf half april in te koop bij de geautoriseerde Rimmel London verkooppunten voor 15,49-.

Magnif’Eyes Eye Contouring Palette

Elk palet bestaat uit een combinatie van acht glinsterende en matte oogschaduws, die een perfecte, elkaar aanvullende kleur selectie biedt voor eindeloos veel creaties. Breng vorm en schaduw aan en definieer je ogen voor het creëren van verschillende looks, voor overdag of ’s avonds, van ‘nude’ tot ‘gedurfd’. De fantastisch mengbare, ultra zachte poeders kunnen gebruikt worden op het ooglid, in de plooi van het ooglid of als een liner om de kleur en vorm van je ogen te verfraaien en te optimaliseren.

London Nudes Calling kit

rimmel

De London Nudes Calling kit omvat een scala aan warme blush kleuren van beige, tawny tot roestbruin en donkerpaars. Het is makkelijk om een veelvoud aan universeel draagbare ‘nude’ looks te creëren die er natuurlijk of intens uitzien.

Zonder flits

Met flits

Ik vind de kleuren ontzettend mooi. Ik vind het leuk dat er is gewisseld tussen glanzend en mat en ik vind het fijn dat er veel verschillende kleuren in zitten die toch bij elkaar passen. Zo zien de roze kleur, de champagne kleur en de rode kleur er erg interessant uit. Ik ben benieuwd!

Spons applicator

Bij het palette zit een fijne, zachte duo spons applicator.

De vormgeving

 

Het Magnif’Eyes Eye Contouring Palette heeft een moderne, luxe look. Het dekseltje heeft een doorzichtig venstertje waardoor je alle kleuren kunt zien. Ook zit er een spiegeltje in dat erg handig is.

Swatches

rimmel

Toen ik de oogschaduw op mijn arm had getest was ik zeer enthousiast. De kleuren zijn erg mooi, op mijn arm was het pigment goed en ze waren vrij smooth. De drie meest glanzende kleuren waren alleen een beetje poederig.

Ooglook

 rimmel

Dit is de ooglook die ik ermee gemaakt heb. Als je de kleuren aanbrengt met de bijgeleverde spons applicator vind ik hem erg mooi. De lichte kleuren zijn goed gepigmenteerd, ze zijn niet poederig en er is weinig tot geen fall out. Maar als je de donkere kleuren wilt aanbrengen in de crease met een blending kwast om je oog te contouren, gaat dit wat lastiger. Daarom hadden de donkere kleuren voor in de crease voor mij wat intenser gemogen. Als je de spons applicator hiervoor gebruikt werkt het overigens wel.

Verkrijgbaarheid en prijs

rimmel

De Rimmel London Magnif’Eyes Eye Contouring Palette is vanaf half april in te koop bij de geautoriseerde Rimmel London verkooppunten voor 12,99-.

Conclusie

De nieuwe Rimmel Volume Shake Mascara vind ik erg prettig. Hij sepereert mijn wimpers, geeft ze meer volume en het allerbelangrijkste vind ik dat je hem kan schudden zodat hij niet uitdroogt. Het oogschaduw palette vind ik ook erg mooi. Ik ben dol op de kleuren, ik vind de variatie tussen glanzend en mat erg leuk en ook de vormgeving vind ik mooi. Ik ben ontzettend enthousiast en ik raad beide producten zeker aan!

♥ Wat vind jij van deze nieuwe producten?

Liefs, Sofie

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review

13 antwoorden
  1. meike
    meike zegt:

    De mascara ga ik ook kopen, heb hem al getest en vond hem heel fijn werken. Het ogenschaduwpalette vind ik echt heel mooi uitzien, en zou ik zo kopen. Ook die heb ik getest en ik vond de pigmentatie wat minder. Hele mooie foto’s en leuk geschreven. Handig artikel 🙂

    Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] ik laatst twee producten van Rimmel had getest was ik ontzettend enthousiast! Ik was nog niet zo bekend met het merk Rimmel maar het liefst wil ik […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *