, , ,

Maak je nagels zomer ready met de #Gelpower van Rimmel!

Rimmel super gel

De al erg uitgebreide Rimmel super gel nagelkleur collectie wordt dit voorjaar uitgebreid met vier zomerse tinten. Ik test vandaag de kleuren Dive Right In en Sun Fun Daze voor jullie.

Rimmel Super Gel

Rimmel Super Gel nagellak is een 2-stappen systeem voor superieure kleur en glans die tot wel 14 dagen blijft zitten. Krijg een glossy finish en het 3D-effect van een professionele gel ‘mani’ zonder uv-lamp.

Stap 1:

Rimmel super gel

De eerste stap is het aanbrengen van de gekleurde nagellak. Dit gaat heel gemakkelijk en vlekkeloos in één beweging met het precisiekwastje. Het mooiste en meest intense resultaat krijg je door twee laagjes aan te brengen.

Stap 2:

Rimmel super gel

Daarna activeer je het zelf uithardende proces met de Top Coat – het natuurlijke licht doet de rest – en laat het goed drogen. Dit duurt wel een tijdje om het goed hard te krijgen, maar dan heb je wel een heel mooi resultaat.

De kleuren

Rimmel super gel

Ik ontving de kleuren #053 Dive Right In en #026 Sun Fun Daze. Ik vind beide kleuren ontzettend mooi en zomers. De blauwe kleur vind ik erg mooi voor op mijn nagels, omdat ik erg hou van zulke blauw tinten. De roze zou ik eerder dragen op mijn teennagels.

#053 Dive Right In

Rimmel super gel

Rimmel super gel

Wauw. Deze kleur vind ik zo mooi! Het is een kleur die tussen licht pastel blauw en fel blauw in zit. Het is namelijk niet heel licht, maar ook niet heel fel. Deze lak dekte in 2 laagjes volledig. Een derde laagje was zeker niet nodig.

Dive right in – Dip je nagels in helder aquamarijnblauw

#026 Sun Fun Daze

Rimmel super gel

Rimmel super gel

Sun Fun Daze is een prachtige, fel roze kleur die in een keer dekt. Ik had totaal geen last van strepen of andere gekke dingen. Het droogt in 5 minuten, hierna zal je geen deukjes of andere lasten hebben. Deze kleur dekte volledig in 1 laagje maar het wordt toch aanbevolen om twee laagjes te gebruiken.

Sun Fun Daze – Felroze voor funny zomerse dagen

Top coat

Rimmel super gel

Dan de speciale topcoat. Deze moet je in combinatie met de lak gebruiken. Het zou ook zonder kunnen, maar je zult op de swatches dadelijk zien waarom ik dat afraad. Daarbij blijft de kleur dan minder lang zitten.

Rimmel super gel

De verpakking is hetzelfde als de verpakking van de gewone lakjes. Alleen is hij zwart van kleur en heeft hij een paarse dop. Zo kun je hem goed herkennen in je stash!

Overige informatie

Rimmel super gel

Breng twee laagjes van de Super Gel kleur aan en daarna de top coat. Hij zou dan tot 14 dagen blijven zitten.

Het kwastje

Rimmel super gel

De kwastjes zijn plat met een ronde onderkant. Erg fijn om precies en netjes mee te werken. Dit zijn persoonlijk mijn favoriete kwastjes! Met deze kwastjes streep je niet en verdeel je de lak gelijk. De topcoat heeft trouwens hetzelfde kwastje. Ook bij de topcoat werkt hij erg fijn.

De swatches

Rimmel super gel

Omdat ik dus niet zo goed ben in het afblijven van mijn nagels zien ze er niet zo mooi uit. Daarom swatch ik nagellak op nagel wielen. Zoals ik zei vind ik het wel een must dat je de topcoat gebruikt. Links zie je kleur #026. Eerst alleen de kleur, daarna met de gel. Rechts zie je de kleur #053. Alweer eerst alleen de kleur, daarna met de gel. Vooral bij de blauwe kleur zie je het goed. Ik vind de lak zonder gel persoonlijk niet zo mooi. Ik vind de nagel met topcoat veel mooier. Heel mooi glanzend, egaal, geen deukjes of vlekjes, maar alleen een stofje die erin was gekomen tijdens het lakken. Eigen schuld, oeps! De roze kleur zonder topcoat lijkt wel wat glanzender en egaler, maar niet zo mooi als die met de topcoat.

Nu heeft een vriendin van mij de nagellak getest op haar nagels en ik heb hier een foto van gemaakt. Ik vind de kleur echt prachtig en de dekking is echt top! Het gel effect vind ik erg mooi en de lak bleef lang zitten.

Conclusie

Rimmel super gel

Ik vind de Rimmel Super Gel nagellakjes echt heel erg fijn. Ze brengen super makkelijk aan wat ik echt al top vind. De topcoat werkt erg goed en maakt de lak super mooi en glanzend. De nagellak bleef op mijn korte nageltjes tot wel 6 dagen zitten. Dit vind ik erg lang, aangezien andere lakken er bij mij na 3 dagen af zijn. De nieuwe kleuren vind ik ook erg mooi. In het artikel ‘Vers van de pers #2‘ kunnen jullie de andere prachtige kleuren zien. Rimmel belooft dat de Super Gel lakjes tot 14 dagen op je nagels blijven zitten. Dit is echt ontzettend lang en helaas was dat bij mij niet het geval. Wel typ ik natuurlijk heel veel voor mijn blog dus brokkelt mijn nagellak snel. Daarbij vind ik 6 dagen erg lang! Het resultaat is net zo mooi als het resultaat dat mijn nagelstyliste zou creëren dus dat is echt top!

Rimmel super gel

Nog een pluspunt is dat de lak erg egaal is en dat hij na een laag eigenlijk al heel erg dekkend is. Een tweede laagje kan natuurlijk geen kwaad maar een derde laagje is echt niet nodig. Hij hoeft bij mij tot 10 minuten uit te harden maar bij 5 minuten is hij aardig droog.

Waarschijnlijk hebben jullie al gemerkt dat ik erg enthousiast ben en dat ik ze zeker aanraad! De vijf nieuwe Super Gel nagellakkleuren zijn vanaf dit voorjaar verkrijgbaar bij de geautoriseerde Rimmel London verkooppunten voor 7,99-. Ook de topcoat kost 7,99-.

Ben jij ook zo dol op gel lak? en wat vind jij van de Rimmel super gel lijn?

Liefs, Sofie

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

7 antwoorden
 1. Meike
  Meike zegt:

  Wat een mooie lakken! Vooral de blauwe kleur staat erg mooi op de foto. Ik ga komende week naar het Kruidvat dus die ga ik dan sowieso halen!

  Beantwoorden
 2. Djada
  Djada zegt:

  Ik draag zelf niet heel vaak nagellak maar als ik dat doe, hou ik zelf van wat fellere kleurtjes, dus ik vind deze ook erg mooi! Xx

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *