,

Rimmel Wonder’fully real mascara & wing liner

Rimmel London heeft een nieuwe mascara en eyeliner uitgebracht waar ik ontzettend nieuwsgierig naar was. Het belooft een mascara te zijn die je wimpers nog voller en langer kan maken en de eyeliner schijnt ontzettend makkelijk te werken. Ik ben de producten ook gaan testen en ik vertel vandaag mijn mening.

Ik ben altijd enorm enthousiast over Rimmel producten. Eerder dit jaar schreef ik reviews over de nieuwe lipsticks, twee mooie oogproducten en hun gellakken. Ik was daarom erg benieuwd of ik ook zo enthousiast zou zijn over deze twee producten en of ze hun beloftes waarmaken.

Rimmel London Wonder’Fully Real Mascara

De mascara heeft een formule met een hoge kleurintensiteit waarmee je direct volume en lengte kunt opbouwen voor een waaierlook en een vol, vals wimpereffect. De rijke, crèmige formule met keratine maakt de wimpers direct langer. De knalroze Wonder Precision Brush onthult een waaier van langere en vollere wimpers. Daarbij is hij veegproof en blijft hij de hele dag en avond perfect zitten.

Om te beginnen wil ik even zeggen dat mijn wimpers van zichzelf ontzettend kort zijn. Dat zorgt er ook voor dat het heel moeilijk is om ze langer en voller te maken. Ik vond het vrij lastig om deze mascara te gebruiken. Er komt heel veel product aan het borsteltje waardoor ik dikke wimpers krijg. Als ik het uitborstel krijg ik het onderstaande resultaat.

  Ik weet nog niet zo goed wat ik hier van vind. Om te beginnen duurde het erg lang voordat ik dit resultaat kreeg. Daarbij zie ik ook nog wat klontjes. Ik moet er wel eerlijk bij zeggen dat dit voor een groot gedeelte komt door mijn korte wimpers. Mijn zus heeft de mascara ook geprobeerd en bij haar werkte hij wel goed.

Ik ben geen grote fan van borsteltjes met haartjes en ik was daarom ook ontzettend verrast toen ik zag dat deze mascara een rubberen borsteltje heeft. Het borsteltje vind ik daarom erg prettig, alleen de substantie vind ik minder. Het valt me trouwens op dat ik de meeste borsteltjes van de Rimmel mascara’s fijn vind. Waarschijnlijk omdat ze zo veel verschillende hebben. Als je nog op zoek bent naar een nieuwe mascara raad ik je toch aan om even tussen die van Rimmel te kijken. Er zal altijd wel een bij zijn die precies bij je past. Ondanks dat deze niet zo goed werkte voor mij, werkten de andere mascara’s altijd top, dus aarzel niet!

Deze mascara is te koop voor 14,99 bij o.a. Kruidvat.

Rimmel London Wonder Wing Liner

Deze eyeliner heeft een unieke applicator speciaal voor Rimmel ontwikkeld. Omlijn je ooglid met de intense kleur, druk dan de ‘stempel applicator’ op de buitenste ooghoeken voor een perfecte, symmetrische wing aan beide kanten. Het heeft een intense, gitzwarte kleur. Daarbij heeft hij een veegvaste, langhoudende formule, die de hele dag en avond perfect blijft zitten.

Over deze eyeliner was ik wel meteen te spreken. Het idee vind ik erg goed. Het is een gewone eyeliner maar het heeft een soort stempel applicator die je op de buitenste hoeken van je oog druk om een symmetrische wing te creëren. Een innovatief product dus!

Die stempel applicator werkte voor mij erg fijn. Ik heb niet precies de vorm van de stempel aangenomen, maar hij hielp me er wel mee om een mooie wing te maken. Daarbij kan ik ook erg makkelijk een lijntje maken.

Ik persoonlijk vind het heel lastig om Eyeliner aan te brengen. Vooral een wing is een probleem. Ik was daarom erg te spreken over het resultaat. Het brengt prettig aan, de stempel vind ik fijn werken en hij blijft lang zitten. Daarbij kost hij ook maar 7,99, wat ik een prima prijs vind voor een eyeliner van deze kwaliteit.

Beide producten zijn te koop vanaf begin oktober. De eyeliner raad ik je in ieder  geval aan, maar over de mascara twijfel ik. Bij mij werkte hij niet zo goed maar bij mijn zus daarentegen wel. Ik denk dat het bij iedereen anders is en dat het het beste is als je het zelf eens gewoon probeert.

♥ Wat vinden jullie van deze producten?

Liefs, Sofie

Dit artikel bevat ontvangen producten

19 antwoorden
  1. Debbythechocoholic
    Debbythechocoholic zegt:

    Rimmel heeft inderdaad vele leuke producten. Jammer van de mascara, maar persoonlijk ben ik geen fan van zo’n rubberen borsteltjes. Heb er ook geen goede ervaring mee. Té dikke borstels vind ik dan ook weer lastig. Dé perfecte mascara vinden is net zoals de perfecte jeans zoeken haha.

    Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] mascara en eyeliner heb ik al eens eerder op mijn blog getest. Lees hier mijn […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *