, , , ,

Sally Hansen color therapy lazy summer collectie

color therapy lazy summer collectie

De mensen die mijn blog al een tijdje volgen weten wel dat Sally Hansen mijn meest favoriete nagellak merk is. Ik word er dan ook altijd erg vrolijk van als ik weer wat lakjes kan gaan testen. In dit artikel review ik de color therapy lazy summer collectie.

Sally Hansen color therapy lazy summer collectie

color therapy lazy summer collectie

De Sally Hansen Miracle Gel lijn vind ik erg fijn, maar de Sally Hansen Color Therapy lijn had ik nog nooit geprobeerd. Het verschil is dat deze lakken niet alleen gel lakken zijn maar dat ze kleur en verzorging combineren. Met de Color Therapy-lijn van Sally Hansen kun je niet alleen je nagels in tig-kleuren lakken, ze verzorgen je nagels ook direct door de argan-olie formule die in de nagellakkleuren zelf en in de bijpassende Top Coat zit. En wanneer je je nagels elke dag masseert met de voedende Nail & Cuticle Oil die natuurlijk ook een dosis argan-olie bevat, worden je nagels en nagelriemen nog gezonder en mooier.

Speciaal voor het zomerseizoen heeft Sally Hansen uit haar Color Therapy-lijn zeven schitterende tinten geselecteerd die deze
zomer in de hot spot staan. Zeven kleuren voor de nagels van je handen en voeten. In dit artikel review ik drie kleuren: 340 Red-iance, 290 Pampered in Pink en 460 Teal Good.

340 Red-iance

color therapy lazy summer collectie

color therapy lazy summer collectie

color therapy lazy summer collectie

340 Red-iance is een hele felle rode kleur. Echt een kleurtje voor de zomer. Sally Hansen geeft hem de kenmerken; liefde, passie en kracht. Deze kleur vind ik erg mooi en de eerste laag gaf al meteen een volledige dekking. Een pracht kleur die je nagels passievol laten stralen.

290 Pampered in Pink

color therapy lazy summer collectie

color therapy lazy summer collectie

color therapy lazy summer collectie

En ook dit lakje vind ik  weer prachtig. Het is een fel roze kleur die knalt op je nagels! Sally Hansen omschrijft hem als onbevangen, vrolijk en energiek. Ook deze kleur is na de eerste laag volledig gepigmenteerd. Een vrolijk lakje voor tijdens een zonnige zomer.

460 Teal Good

color therapy lazy summer collectie color therapy lazy summer collectie

color therapy lazy summer collectie

 Ik ben zelf echt dol op blauwe nagellakken en ook deze vind ik weer prachtig. Het is een hele mooie blauwe tint die Sally Hansen omschrijft als speels, cool en gewaagd. Ik vind deze kleur erg mooi voor in de zomer, maar ook voor in de herfst en winter vind ik hem mooi. Dit lakje is na 2 laagjes volledig gedekt. Dit blijft mijn favoriete speelse lakje.

Het kwastje

color therapy lazy summer collectie

Het kwastje van de Color Therapy lakken is hetzelfde als die van de Miracle Gel lakken. Hij is plat en afgerond wat erg fijn werkt. Met dit kwastje kan je altijd netjes en nauwkeurig lakken.

Nail & Cuticle oil + Top Coat

color therapy lazy summer collectie

Het belangrijkste van deze nagellakken is waarschijnlijk wel dat ze verzorgend zijn. De Top coat en de nagel olie helpen hierbij. Color Therapy nagellak breng je zonder base coat direct op de nagels aan waardoor het argan-olie complex in contact kan komen
met de ongelakte nagel. Na het lakken van 2 tot 3 laagjes verzegel je de nagellak met de bijbehorende Top Coat. Bij een grote test
vond 9 van de 10 vrouwen dat hun natuurlijke nagels zichtbaar verbeterd waren na het dragen van de Color Therapy nagellak. Ze waren enthousiast over de glanzende finish en het feit dat de nagellak tot wel 10 dagen een kleurvast en chip vrij resultaat gaf.

Om te beginnen wil ik zeggen dat de meeste lakjes al na een laagje volledig gedekt zijn. Daarbij vind ik 10 dagen ontzettend lang, dus ik was benieuwd of dat ook echt zo was. En ja hoor! De lakken blijven, net als alle andere lakjes van Sally Hansen, ontzettend lang zitten zodra je de Top Coat gebruikt.

Nail & Cuticle oil

color therapy lazy summer collectie

color therapy lazy summer collectie

Over deze olie ben ik ontzettend tevreden. De olie heeft een klein en handig kwastje waarmee je de olie aanbrengt op je nagels en nagelriemen. Vervolgens wrijf je de olie in met je vingers. Na het gebruik ervan merk ik meteen het verschil. Mijn nagelriemen voelen heel erg zacht en ze zien er niet meer droog uit. Ook heeft hij een lekkere en subtiele geur.

Top Coat

color therapy lazy summer collectie

De Top Coat zorgt ervoor dat de lak ontzettend lang blijft zitten en een mooie glans heeft. Daarnaast verzorgt hij de nagels ook aangezien hij een argan olie formule heeft. Ik ben er helemaal weg van!

De swatches

color therapy lazy summer collectie

De dekking is weer erg goed. Pampered in Pink en Red-iance waren volledig gedekt na het eerste laagje. De blauwe nagellak had een prima dekking na het eerste laagje, maar na het tweede laagje gaf hij het beste resultaat.

Conclusie Sally Hansen color therapy lazy summer collectie

color therapy lazy summer collectie

Net als alle andere lakken van Sally Hansen ben ik ontzettend blij met deze lakjes. De dekking is perfect, het blijft ontzettend lang zitten, het is verzorgend en ze hebben een prachtige glans! Daarbij ben ik ook heel tevreden over de nagel olie. Meteen na gebruik zie en merk ik het verschil. Mijn nagelriemen zien er meteen een stuk beter en verzorgder uit. De kleuren zijn fantastisch en geven je meteen een zomers gevoel.

De Color Therapy lakjes, Top Coat en nagel olie kosten 11,99- en zijn verkrijgbaar bij onder andere bol.com, Kruidvat, Etos en Douglas.

♥ Wat vinden jullie van de Sally Hansen color therapy lazy summer collectie?

Liefs, Sofie

Deze producten heb ik ontvangen ter review

 

33 antwoorden
 1. Andrea
  Andrea zegt:

  Wat een vrolijke kleuren! Zelf vind ik het leuk om zo nu en dan opvallende kleur nagellak te gebruiken. Ik vind de roze erg mooi! Ook zou ik wel een keer een andere kleur zoals blauw willen proberen!

  Beantwoorden
 2. nicole orriens
  nicole orriens zegt:

  Wat goed dat deze nagellakken je nagels ook nog eens verzorgen! Ik kan me zo voorstellen dat gewone nagellak niet altijd goed is voor nagels. De naam vind ik ook erg goed met het woord ’therapy’ er in!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *