Sally Hansen Festival look, de nieuwe zomer kleuren!

Sally Hansen Festival look

Nadat ik pas geleden de nieuwe lente kleuren van Sally Hansen had getest was ik wel erg enthousiast over het merk geraakt. Toen ik dus opnieuw een leuk pakketje ontving wilde ik de nagellakjes meteen gaan proberen! In dit artikel review ik de nieuwe Sally Hansen Festival look kleuren.

Sally Hansen Festival look

Sally Hansen Festival look

Een van de zomertrends is de Bohemian Look. Deze trend inspireerde Sally Hansen om vier prachtige Miracle Gel tinten in het zonnetje te zetten waarmee je op ieder festival de aandacht trekt. Lak je nagels allemaal in dezelfde kleur of durf eens ́wild ́ te gaan en lak je nagels om en om in twee, drie of, als je helemaal in de ‘summer mood’ bent, in alle vier de tinten.

De kleuren vind ik echt heel mooi. Vooral de mintgroene en baby blauwe kleur spreken mij erg aan. De felroze kleur vind ik ontzettend leuk voor op mijn teennagels en de nude kleur voor een naturel look. De lente collectie vond ik al prachtig, dus ik was benieuwd naar deze collectie. Laten we gaan kijken naar de 4 kleuren; Sugar Fix, B Girl, Pink Tank & Birthday Suit.

370 – Sugar Fix

Sally Hansen Festival look
Sally Hansen Festival look

Sugar Fix is een lieve, baby blauwe kleur die perfect past bij de zomerse lucht. Uniek, speels en humoristisch noemt Sally Hansen het. Ik vind deze kleur vooral erg mooi omdat hij een beetje een lavendelkleur in zich heeft. Echt prachtig!

240 – B Girl

Sally Hansen Festival look
Sally Hansen Festival look

B Girl is denk ik mijn favoriet uit dit lijstje. Ik ben echt verliefd op deze kleur! Ik vind hem erg goed passen bij de zomer en ik weet zeker dat ik deze kleur vaak ga dragen. Mintgroen vind ik altijd al een erg mooie kleur en op de nagels ziet die er super uit.

220 – Pink Tank

Sally Hansen Festival look
Sally Hansen Festival look

De kleur Pink Tank doet me erg denken aan de kleur van een granaatappel. Super mooi! Ik vind hem vrij fel maar daardoor zou ik hem juist dragen op mijn teennagels in de zomer. Deze kleur wordt omschreven als vrouwelijk, vrolijk en zoet, wat ik er echt bij vind passen.

110 – Birthday Suit

Sally Hansen Festival look
Sally Hansen Festival look

Deze kleur ken ik nog van een paar jaar geleden. Ik kocht deze een keer in een setje met twee andere lakjes, en toen was deze al mijn favoriet! Ik ben dol op zulke nude en natural kleuren dus met dit lakje was ik erg blij! De kleur Birthday Suit wordt omschreven als natuurlijk, zacht en charmant.

Top Coat

Sally Hansen Festival look
Sally Hansen Festival look

De topcoat die je erbij moet gebruiken zit in hetzelfde flesje, alleen dan met een zwarte kleur.

Miracle Gel is een nagellak lijn waarmee je een gellook creëert zonder led-lamp. Je hebt dus helemaal geen nagelsalon nodig. Gewoon de nagellakkleur in twee dunne laagjes op goed gereinigde ongelakte nagels aan- brengen. Even goed laten drogen en aflakken met de Miracle Gel Top Coat en je nagels zien er lang, tot wel 14 dagen, perfect uit. En dat is vooral in de zomer natuurlijk een uitkomst. Maar wil je een andere kleur? Dan kun je de nagellak eenvoudig met een gewone nagellakremover verwijderen en een van de andere Miracle Gel nagellakken aanbrengen.

Ik heb de topcoat al een keer eerder getest en ik merkte meteen dat de lak geen 14 dagen bleef zitten, helaas. Nu had ik dat ook niet verwacht aangezien nagellak er bij mij al na 2 dagen af is. Gelukkig zorgt deze top coat ervoor dat hij tot zo’n 5/6 dagen mooi blijft zitten. Hierna krijg ik wel wat scheurtjes en plekken waar de lak langzaam afbladdert.

Het kwastje en het potje

Sally Hansen Festival look
Sally Hansen Festival look

Het kwastje van de Sally Hansen lakken vind ik altijd erg prettig werken. Het is een plat, breed en afgerond kwastje die ervoor zorgt dat je heel precies en gemakkelijk kan lakken. De nagellak zit in een dik, schattig potje. Ze hebben een inhoud van 14.7 ml, dat meer is dan wat in een gemiddelde nagellak flesje zit. Erg fijn dus!

Swatches Sally Hansen Festival look

Sally Hansen Festival look

Over de swatches en de dekking hoef ik eigenlijk niet veel te zeggen. Het is precies zoals ik had verwacht en zoals ik van Sally Hansen gewend ben: amazing! De kleuren dekken na twee keer lakken perfect en de glans vind ik prachtig!

Conclusie Sally Hansen Festival look

Sally Hansen Festival look

Ook nu had ik eigenlijk niets anders verwacht dan dat ik weer heel tevreden zou zijn. Na twee lagen zijn de kleuren gedekt, de glans vind ik erg mooi en hij geeft een mooi gel effect. De droogtijd is wat langer, maar dit komt omdat het een dikkere lak is die langer de tijd nodig heeft om volledig uit te harden. De lakken kosten 11,99- en de top coat ook. Dit is geen kleine prijs, maar je krijgt er ook wel iets moois voor terug.

De Sally Hansen Festival look lakken raad ik zeker weten aan. Als ik jullie was zou ik eens gaan kijken tussen alle kleuren, want ze zijn stuk voor stuk prachtig!

♥ Welke kleur vind jij het mooist?

Liefs, Sofie

Deze producten heb ik ontvangen 

49 antwoorden
 1. borvest inkral
  borvest inkral zegt:

  I haven¦t checked in here for a while since I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I will add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

  Beantwoorden
 2. Fleur
  Fleur zegt:

  Ik vind het ook fijne nagellak en het blijft echt wel een tijdje mooi zitten. Alleen zijn bij mij na een tijdje alle haartjes uit mijn kwastje gevallen heb ik de nagellak weg moeten gooien

  Beantwoorden
 3. Cassandra
  Cassandra zegt:

  Ik vind die B girl kleur erg mooi. Vind het wel jammer dat je de kleur niet op je eigen nagels swatcht want kleuren kunnen toch iets anders uitpakken met je huid ernaasti

  Beantwoorden
 4. Liset
  Liset zegt:

  Dat hij zo lang blijft zitten, vind ik best lang! Doorgaans heb ik na twee dagen al chips, dus daarom gebruik ik momenteel gelnagellak. Ik ben benieuwd hoe deze van Sally Hansen mij zouden bevallen. De blauwe is mooi!

  Beantwoorden
 5. Ellen
  Ellen zegt:

  Sally Hansen was tot een jaar geleden moeilijk verkrijgbaar in België. Nu is het verkrijgbaar in Kruidvat maar ik heb er nog steeds geen nagellakje van. Misschien toch maar eens proberen 🙂

  Beantwoorden
 6. Laura | LvanR
  Laura | LvanR zegt:

  Ik heb ook ooit zo’n gel miracle lakje plus de topcoat gekocht, omdat veel bloggers er zo enthousiast over waren. Ik gebruikte al die gel lijn van essence en hoopte dat die van Sally nóg beter zou zijn, maar eigenlijk vind ik ze helemaal niet zo goed. Die van Essence doet t bij mij veel beter voor veel minder… Ik koop ze dus niet meer. De kleurtjes zijn wel leuk hoor! Ze hebben ook genoeg keus.

  Beantwoorden
 7. cindy
  cindy zegt:

  Ik vind de 370 – SUGAR FIX de mooiste kleur. Wel vind ik de 220 – PINK TANK meest festival gevoel geeft. Wel interessant dat ze het toch 5 dagen volhouden want bij mij is nagellak er vaak na 1 dag al af!

  Beantwoorden
 8. Meike
  Meike zegt:

  Ahhh die kleuren zijn mooi! De roze en de nude kleur zijn mijn favoriet. Na jou artikel over de lente kleurtjes kocht ik de licht roze kleur, nu ben ik echt fan van Sally Hansen! Ik denk dat ik dit keer weer de nude kleur ga kopen, daar ben ik echt dol op!

  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Dit vind je misschien ook leuk om te lezen: Sally Hansen festival look nagellak collectie […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *