, ,

Nieuwe kleuren Sally Hansen Miracle Gel

Sally Hansen Miracle gel

Ik vind gelakte nagels erg mooi, maar ik vind gel nagels nóg mooier. Het kost me alleen meer tijd; steeds weer mijn nagels een minuut onder die lamp houden. Gelukkig heeft Sally Hansen hele fijne lakjes die een gel-effect geven zonder dat je een lamp hoeft te gebruiken. Ik vertel jullie er meer over.

Sally Hansen Simply Charming kleuren

De nieuwe rode en roze tinten maken je direct vrolijk en trekken meteen de aandacht. Lak je nagels allemaal in dezelfde kleur of durf eens wild te gaan en lak je nagels om en om in twee, drie of, als je helemaal in de lentemood bent, in de vier nieuwe tinten.

Ik vind de kleuren erg leuk. De 2 koraalkleuren spreken mij het meest aan, maar ook de lichtroze kleur vind ik erg mooi. Ik ben normaal niet zo dol op rood, maar deze klassieke kleur ziet er toch mooi uit.

Sally Hansen Miracle gel

Ik laat jullie twee nieuwe kleuren zien en ik test de topcoat voor jullie.

Hoe werkt het?

Sally Hansen Miracle gel

Miracle Gel is de professionele salon nagellak voor thuis-gebruik waarmee je een gellook creëert zonder led-lamp. Je hebt dus helemaal geen nagelsalon nodig. Gewoon de nagellakkleur in twee dunne laagjes op schone ongelakte nagels aanbrengen. Even goed laten drogen en aflakken met de Miracle Gel Top Coat en je nagels zien er lang, tot wel 14 dagen, perfect uit. En wil je wisselen naar een andere kleur? Dan kun je de nagellak eenvoudig met een gewone nagellakremover verwijderen.


Het belooft dus een aantal dingen; een gellook zonder led-lamp, een dekking in twee dunne laagjes én gelakte nagels tot wel 2 weken. Ik ben benieuwd!

374 – Sweet Tea

Sally Hansen Miracle gel

Flamingoroze: teder, speels, humor

Ik vind het een hele schattige kleur die inderdaad genoeg dekking heeft na twee laagjes. Een écht lente kleurtje.

247 – Little Peony

Sally Hansen Miracle gel

Lichtroze: zoet, charmant, onbevangen

Wauw, wat een mooi en bijzonder kleurtje! Het lijkt in het flesje nog vrij licht, maar op je nagels is de roze kleur prachtig te zien! Deze kleur is écht mijn favoriet en ik weet zeker dat ik hem deze lente vaak ga dragen.

Swatches

Sally Hansen Miracle gel

← 374 – Sweet Tea, 247 – Little Peony →

De dekking vind ik erg goed. Hij dekt in max. twee laagjes perfect en is totaal niet streperig. Ik ben erg enthousiast!

Het kwastje

Sally Hansen Miracle gel

Het kwastje van de Sally Hansen lakken vind ik erg prettig werken. Hij is lekker plat, breed en afgerond. Zo zorgt hij ervoor dat je heel gemakkelijk en netjes kan lakken. Ik zelf heb hier normaal altijd een beetje moeite mee, maar met de lakjes van Sally Hansen niet.

Sally Hansen Miracle gel

101 – Top Coat

Sally Hansen Miracle gelSally Hansen Miracle gel

De Miracle Gel Top Coat hoef je eigenlijk niet te gebruiken om je nagellak extra glanzend te maken, want dat is hij eigenlijk al. Hij is juist heel belangrijk voor de houdbaarheid. Deze top coat moet er namelijk voor zorgen dat je nagellak er 2 weken op blijft zitten.

Het kwastje

Sally Hansen Miracle gel

Het kwastje van de Topcoat is eigenlijk precies hetzelfde, alleen de substantie van het product is een beetje anders. De Topcoat is namelijk veel dunner dan een gewone gel nagellak. Dit werkt voor mij erg prettig.

Mijn conclusie

Sally Hansen Miracle gel

Ik ben echt dól op de lakjes van Sally Hansen. De kleuren zijn erg leuk, je creëert een mooie gellook, en het blijft lang zitten, alleen geen 14 dagen zoals hij belooft.

Adviesverkoopprijs € 11,99 – vanaf maart 2017 verkrijgbaar bij de Sally Hansen verkooppunten.

♥ Welke nagellakken draag jij graag?

Liefs, Sofie

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review

9 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] kleur vind ik ontzettend leuk voor op mijn teennagels en de nude kleur voor een naturel look. De lente collectie vond ik al prachtig, dus ik was benieuwd naar deze collectie. Laten we gaan kijken naar de 4 […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *