, ,

Luxe, tijdloze sieraden van Isabel Bernard

Isabel Bernard

Mooie tijdloze sieraden zijn, zoals jullie inmiddels wel weten, niet meer te missen in mijn sieraden collectie. Ik heb een aantal items die ik regelmatig afwissel. Ik vind het heel belangrijk om sieraden te hebben die een lange tijd mee gaan. Die niet alleen kwalitatief gezien goed zijn, maar die ik ook altijd mooi blijf vinden. Dat zijn meestal eenvoudige en tijdloze items waar ik best wat meer geld voor over heb. Zo ontdekte ik laatst een prachtig merk waar ik jullie graag wat van wil laten zien. Daarom deel ik in dit artikel een aantal van mijn favoriete items van Isabel Bernard.

Isabel Bernard is een Frans sieraden merk met onder andere geweldige oorbellen, armbanden en colliers. Ze verkopen 14 karaat gouden sieraden in het goud, rosé goud en witgoud. Voor ieder wat wils dus! Daarnaast is de stijl van de sieraden heel minimalistisch waardoor veel vrouwen het mooi zullen vinden en je het kan combineren met andere sieraden. Pluspunten! Laten we gaan kijken naar een aantal toppers uit de collectie.

Isabel Bernard

De initialen sieraden zijn op dit moment weer helemaal hot. Je ziet ze in iedere vorm voorbij komen, maar de kettingen blijven toch wel mijn favoriet. Zo ook deze prachtige gouden, verstelbare initial ketting met letter die je eindeloos kan blijven combineren. Een initialen sieraad is daarnaast ook een erg mooi en persoonlijk cadeau om te geven, of om voor jezelf te kopen met bijvoorbeeld het initiaal van je geliefde. Ik ben er persoonlijk helemaal dol op en ik denk dat ik niet de enige ben!

Isabel Bernard

Deze prachtige ketting is niet alleen mooi op zichzelf, maar ook in combinatie met een van de andere kettingen van Isabel Bernard. Zo staat deze leuk met een hele eenvoudige ketting, maar ook super met de initialen ketting! De sieraden met muntjes blijven simpelweg geweldige items en ook ik heb er een aantal varianten van die ik vaak en graag draag. Daarnaast verkoopt Isabel Bernard het bijpassende armbandje, love it! Zo kun je elke dag weer mooie, nieuwe combinaties maken en dragen die bij je outfit passen. Ook dit item is verstelbaar en, net als alle andere sieraden van Isabel Bernard, gemaakt van 14 karaat goud.

Isabel Bernard

Naast een groot aanbod van gouden kettingen voor dames verkopen ze ook andere items, zoals deze prachtige ring. Van een mooie, stijlvolle ring wordt iedereen denk ik wel gelukkig en deze ‘platte’ ring met rondjes is mijn persoonlijke favoriet. Hij is beschikbaar in 5 verschillende maten (52 tot en met 60) en staat erg luxueus bij je outfit. Ook dit is weer zo’n item dat je kan blijven dragen en die qua stijl nooit verouderd. Op de site van Isabel Bernard zie je veel verschillende foto’s waarop de ringen gecombineerd zijn, dus als je behoefte hebt aan wat inspiratie raad ik je zeker aan om daar eens te gaan kijken!

Isabel Bernard

Als je jezelf eens iets moois cadeau wilt doen of misschien je moeder of vriendin wilt verrassen, zou ik zeker eens een kijkje nemen op hun site. De sieraden zijn, omdat ze van goud zijn, wel wat duurder dan de sieraden waar ik normaal over schrijf maar ze zijn erg mooi en zowel stijlvol als tijdloos. Met hun luxe uitstraling is het een prachtig cadeau om te krijgen of te geven.  Daarnaast krijg je twee jaar garantie op de items die je koopt bij Isabel Bernard.

Zoals je misschien wel merkt ben ik helemaal fan van het merk. De luxe uitstraling, de tijdloze items, maar ook het ruime aanbod vind ik top. Ik ben daarom ook erg benieuwd wat jullie vinden van de items en welke jouw favoriet is. Ik lees het graag in de reacties!

Liefs, Sofie

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Isabel Bernard

 

 

9 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *