, ,

4-in-1 smartphone lens + WINACTIE!

Ik vind het ontzettend leuk om foto’s te maken voor mijn blog, maar ik gebruik geen mega goede camera met een boel verschillende lenzen. Maar hoe leuk zou het zijn als je gewoon met je telefoon, super gave foto’s zou kunnen maken? In dit artikel review ik een 4-in-1 smartphone lens en kun je 20,- shoptegoed winnen!

Ik ontving van de winkel Telefoonhoesjestore.nl een setje waarin 4 soorten lenzen zitten die je kan draaien op een klip dat op je telefoon past. Telefoonhoesjestore.nl is een winkel met een mega groot aanbod telefoonhoesjes, maar ook accessoires voor je telefoon zoals opladers, selfie sticks en powerbanks. Ben je opzoek naar een Samsung Galaxy S7 Edge hoesje of een iPhone 7 hoesje? Bij deze winkel vind je vast en zeker iets dat bij jou past!

Zonder lens:

img_6393

‘Telelens’, niet scherpgesteld:

img_6394

‘Telelens’, scherpgesteld:

img_6398

De ’telelens’ kreeg ik eerst niet op de klip gedraaid, omdat ik op een verkeerde manier de dop eraf had gehaald. Toen het me was gelukt kreeg ik het bovenstaande resultaat. Ik denk dat het nut van deze lens is dat je heel ver kan inzoomen, maar het niet wazig wordt. Zoals je ziet is de foto niet erg scherp, maar wel veel scherper dan wanneer ik het zonder de lens zou fotograferen. Aangezien dit beeld ontzettend is ingezoomd, vind ik het resultaat zeker goed!

‘Wide Angle lens’ & ‘Macro lens’ ( binnencamera ):

img_d5b2d14c9d23-2

Boven zie je een foto van veraf, beneden zie je een foto van dichtbij.

img_d5b2d14c9d23-1

Wauw! Met de ‘Macro’ lens is het beeld dichtbij veel scherper dan zonder de lens en wat maakt het prachtige foto’s!

‘Wide Angle lens’ & ‘Macro lens’ ( buitencamera):

img_d5b2d14c9d23-4

Boven zie je een foto van veraf, beneden zie je een foto van dichtbij.

img_d5b2d14c9d23-3

Via de buitencamera maakt het nog mooiere foto’s dan via de binnencamera! Wat een prachtig beeld zeg, en dat via een telefoon met een klein lensje erop!

Zonder lens:

img_6400

‘Fish Eye lens’ ( buitencamera):

  img_6402

De fisheye-lens brengt meer in beeld dan zonder de lens, hij doet dus wat hij zou moeten doen. Het bollingseffect van de fisheye is wel afhankelijk van de afstand tot het voorwerp. Hoe dichterbij je bij je voorwerp bent, hoe meer bolling je hebt. Helaas heb je wel een zwarte rand rondom je foto, maar ik denk dat je dat wel kan wegwerken door de foto een beetje bij te snijden.

Conclusie:

Ondanks dat mijn telefoon zelf niet zo’n mooie foto’s maakt vind ik dit echt een super leuk setje. De ‘Macro’ lens is echt fantastisch, deze lens maakt het fotograferen met een gewone telefoon zo veel leuker! De ‘Fish Eye’ lens doet gewoon zijn ding en maakt het beeld breden en bollend. De set vind ik erg leuk en ik raad hem zeker weten aan!

Win 20,- shoptegoed:

Zoals jullie al konden lezen kunnen jullie ook 20,- shoptegoed winnen, zodat jullie ook zo’n gave set met lenzen kunnen kopen, een telefoonhoesje of iets anders!

Hoe kun je deelnemen?

– Volg mij op Instagram, Soofblogt.nl

– Laat een reactie achter onder dit artikel waarin je verteld dat je meedoet

Meer lootjes? Bekijk deze pagina.

Facebookpagina Telefoonhoesjestore.nl

De winactie sluit op 19 december en op 20 december maak ik de winnaar bekend, zodat jullie nog kunnen bestellen vóór kerstmis.

♥ Wat vinden jullie van deze lenzen set?

Liefs, Sofie

 

17 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *