,

Zelf je wimpers of wenkbrauwen verven kan met Solligne!

solligne

Ik heb nog nooit mijn wimpers of wenkbrauwen laten verven maar het leek me wel ontzettend leuk om het eens uit te proberen. Nu kreeg ik de mogelijkheid om dat ook inderdaad zelf te doen met dit setje van Solligne. Ik vertel jullie er meer over!

Solligne

solligne

Binnen drie minuten perfecte long-lasting gekleurde wimpers en wenkbrauwen. Het eerste product uit de Solligne Beauty Solutions lijn: een instant colour wimper- en wenkbrauwverf die lang blijft zitten. Zonder waterstofperoxide en gemakkelijk zelf thuis aan te brengen.

De kleuren

solligne

De Instant Colour is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, voor elk type -vrouw: bruin, bruin-zwart en zwart. Ik zelf heb bruin-zwart mogen ontvangen. Een goede kleur voor mijn wimpers, maar niet voor mijn wenkbrauwen aangezien ik blond haar heb. Als je donker haar van jezelf hebt is dit natuurlijk wel gewoon geschikt voor je wenkbrauwen.

De stappen

solligne

In de verpakking zit ook een duidelijke gebruiksaanwijzing. Hierin worden alle stappen goed uitgelegd. Voordat je begint met verven moeten je wimpers helemaal schoon en droog zijn. Vervolgens smeer je de huid rondom je oog in met de bijgeleverde crème en leg je er een wimperblaadje onder om je huid te beschermen. Daarna breng je de activator aan en wacht je 2 minuten. Vervolgens breng je de gel colour aan en laat je deze 30 seconden intrekken. Hierna maak je het schoon met water en zeep en droog je je wimpers af.

Voor het gebruik

Solligne

Ik heb van mezelf al donkere wimpers, maar eigenlijk alleen in de aanzet.

Na het gebruik

Solligne

Na gebruik zie ik onmiddelijk dat nu ook de uiteindes donkerder zijn en daar ben ik ontzettend blij mee. Het lijkt er nu op dat ik veel meer wimpers heb.

Prijs & verkrijgbaarheid

solligne

De Solligne Instant Colour wimper- en wenkbrauw verf is te koop voor 14,95-. Ik weet niet of er een vast verkooppunt is van Solligne maar ik zag dat ze het o.a bij de Douglas verkopen op deze pagina.

Conclusie

solligne

Ik vind het resultaat erg mooi geworden en ik vond het erg prettig werken. Het was niet moeilijk om te doen. Daarnaast kostte het me maximaal 5 minuten, inclusief alles uitpakken en doornemen. Ik denk dat zodra ik het nog een keer zou doen ik het nóg sneller zou kunnen, aangezien je het snel onder de knie hebt. Mijn wenkbrauwen zou ik zelf niet durven te verven. Niet alleen omdat ik bang ben dat ik het verpest, maar ook omdat er geen licht bruine/blonde kleur is. Voor mijn wimpers zouden denk ik alle kleuren goed zijn. Alleen staat bruin wat zachter dan zwart en is de kleur bruin-zwart een goede middenweg.

Ik vind het een goed product, het werkt prima en is gemakkelijk in gebruik. Ik raad het je zeker aan!

♥ Verf jij je wimpers of wenkbrauwen?

Liefs, Sofie

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review

Follow
Volg mijn blog op Bloglovin

14 antwoorden
  • Soofblogt.nl
   Soofblogt.nl zegt:

   Oei, dat weet ik om eerlijk te zijn niet, maar ik zou als ik jou was gewoon even kijken en vragen aan het personeel! Anders kun je hem ook altijd online bestellen, bij Douglas is gratis verzending!

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *