, , ,

Deze statement oorbellen van Paulie Pocket zijn helemaal in! +winactie!

Je ziet ze de laatste tijd steeds vaker; statement oorbellen. Op Instagram, Facebook, Pinterest en ook in magazines komen ze langs. Ik ben er zelf ook helemaal weg van en daarom vertel ik er in dit artikel meer over. Daarnaast mag ik 3 lezeressen blij maken met een paar statement oorbellen van Paulie Pocket!

Statement oorbellen maken je outfit helemaal af. Je kunt natuurlijk kiezen voor eenvoudige en minimalistische oorbellen, maar persoonlijk vind ik het erg gaaf als je je outfit af maakt met een paar statement oorbellen. Toen ik laatst op zoek was naar een paar mooie statement oorbellen voor bij een nieuwe outfit bleek dat toch nog best moeilijk te zijn. In veel winkels hingen er maar enkele en waren ze niet zo leuk of waren ze belachelijk duur. Gelukkig is er wel een webshop waar deze prachtige oorbellen voor een leuke prijs te koop zijn: Paulie Pocket. Paulie Pocket verkoopt ontzettend veel statement oorbellen waarvan ik één paar mag weggeven aan 3 lezeressen.

Deze statement oorbellen zijn mijn favoriet

De oorbellen zijn te koop in diverse kleuren. Ze passen heel goed bij de kleding die op dit moment in de winkels hangt.  Deze bordeaux rode dromenvanger oorbellen (12,95) van Paulie Pocket zijn ontzettend schattig en passen heel goed bij een eenvoudige jurk.  De oorbellen zijn 6 cm lang en 2.5 cm breed en daarbij ook beschikbaar in andere kleuren.  Daarnaast ben ik helemaal weg van de zwarte oorbellen  met de zwarte kwastjes. Ze staan bijna bij iedere outfit leuk, ogen feestelijk en zijn te koop voor 19,95.

Ook deze groene oorbellen (12,95) vind ik leuk omdat ik merk dat ik echt een zwak heb voor oorbellen met kwastjes. Ze zijn goed te combineren en vooral bij een casual outfit vallen ze extra op. De zwarte oorbellen (24,95) vind ik passen bij een chique gelegenheid. Erg leuk voor Kerstmis of een etentje. Deze oorbellen zijn 6.3 cm lang en daarbij ook beschikbaar in andere kleuren zoals grijs en zilver. Ze zijn dan wel wat duurder maar ze maken je outfit tijdens de feestdagen helemaal compleet.

Pinterest

Ik heb op Pinterest een bord aangemaakt waarop heel veel outfits te vinden zijn met statement oorbellen. Als je het moeilijk vind om deze oorbellen te combineren raad ik het zeker aan om hier eens op te kijken. Daarnaast staat heel internet vol met inspiratie, dus ook Google kan je helpen. Het lijkt in het begin misschien nog een beetje moeilijk, maar je zult al gauw merken dat het eigenlijk ontzettend leuk en makkelijk is om ze te combineren. Hier kun je het bord bekijken.

Winactie!

Van Paulie Pocket mag ik 1 paar statement oorbellen weggeven aan 3 van mijn lezeressen. Het gaat om de oorbellen die je op de bovenstaande afbeelding ziet. Om mee te doen moet je de onderstaande stappen uitvoeren:

1. Volg Paulie Pocket op Instagram óf like hun Facebook pagina

2. Laat een reactie achter waarin je vertelt dat je mee doet en welke stappen je hebt uitgevoerd

Als je meer kans wilt maken kun je mij ook volgen op Instagram (+1) of mijn Facebook pagina liken (+1).

Deze winactie loopt tot en met 5 november. Daarna wordt er contact opgenomen met de 3 winnaressen.

Liefs, Sofie

Dit is een samenwerking

36 antwoorden
 1. Angelique Gijsbertse
  Angelique Gijsbertse zegt:

  Leuke info en een mooie prijs. Vandaar dat ik alle Instagram adressen genoemd in dit artikel en ook de persoonlijke Facebook pagina heb geliked of volg.Hoor en zie graag nog veel meer.

  Beantwoorden
 2. Claudia Diependaal
  Claudia Diependaal zegt:

  Wauw wat een gave oorbellen zeg, ik doe dan ook heel erg graag mee. Geweldig zijn ze. Die groene morgen eens kijken of dat dezelfde groene kleur is dan mijn jurkje hihi. Bedankt voor de website ik kende hem nog niet.

  Beantwoorden
 3. Marian B
  Marian B zegt:

  Dat zijn zeker leuke oorbellen! Ik zou ze graag dragen, want ze lijken niet zwaar. Alleen geen FB en IG. Wel gedeeld met G+ en volgend op Bloglovin (loved/saved)

  Beantwoorden
 4. Shona
  Shona zegt:

  Wat ontzettend leuk! Ook best erg origineel, heb tot nu toe alleen maar kristallen statement oorbellen gezien maar deze lijken mij lichter en opvallender! Wil graag mee doen en ik volg jullie allebei op sociale media ☺️

  Beantwoorden
 5. Rory
  Rory zegt:

  Ik vind ze amazing! Helaas kan ik sinds een ontsteking niets anders meer verdragen dan goud of zilver. Of het materiaal wat Swarovski gebruikt. Zo jammer want het limiteert de mogelijkheden voor ‘ear candy’…

  Beantwoorden
 6. Eva
  Eva zegt:

  Ze zijn heelll erg tof! Ik hou ervan als sieraden een outfit helemaal af kunnen maken <3
  Ik doe dus graag mee met de winactie. Heb Paulie Pocket gevolgd op Instagram en jou ook met mijn account: @fashionillustrationsbyme.

  Nu duimen!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *