, ,

TAG: Would you rather ‘beauty’

In oktober vorig jaar vulde ik voor het laatst een tag in. Veel te lang geleden natuurlijk! Het leek mij daarom erg leuk om vandaag de ‘would you rather tag’ in te vullen met beauty gerelateerde vragen.

Would you rather..

would you rather

slordig haar en mooie make-up of mooi haar en geen make-up

Easy! Slordig haar en mooie make-up. Ik doe normaal toch nooit iets bijzonders met mijn haar en ik vind het wel fijn als ik wat make-up op heb.

zou je liever je wenkbrauwen afscheren of je wimperhaartjes er uit trekken?

Dit is dan echt weer een hele moeilijke. Het liefst geen van beide natuurlijk, maar als ik moest kiezen zou ik mijn wimperhaartjes er uit trekken. Het lijkt me zo’n gek gezicht; geen wenkbrauwen. Daarbij bestaan er altijd nog nep wimpers, al weet ik niet of deze dan goed blijven plakken.

wil je liever voor de rest van je leven alleen nog maar bij MAC shoppen, of liever bij Sephora?

Beide winkels verkopen mooie producten, maar ik ga dan toch voor MAC. Sephora ligt ten eerste niet in Nederland en ten tweede zijn veel merken erg duur daar..

would you rather

de lipgloss/lipliner look óf een eighties permanentje?

Een eighties permanentje vind ik verschrikkelijk dus daar zou ik absoluut niet voor gaan. Dan maar de lipgloss/lipliner look.

liever een duidelijke foundation rand op je gezicht, óf te heftig aangebrachte blush?

Oei, liever geen van beide natuurlijk! Een duidelijke foundation rand vind ik echt niet mooi dus ik zou gaan voor te heftig aangebrachte blush. Dit zou je misschien nog wel kunnen wegvegen.

Mc Hammers Pants of een fietsbroekje?

Een MC Hammers Pants mag dan wel heel lekker zitten maar het ziet er echt niet uit. Dan zou ik eerder met een fietsbroekje de straat op gaan. Ziet er ook nog eens sportief uit!

would you rather

liever een te oranje mislukte spray tan of duidelijke tan lines die je niet kan verbergen?

Ik denk dat niemand een te oranje mislukte spray tan wilt en duidelijke tan lines heb ik sowieso al na een zon vakantie, dus bij deze zou ik gaan voor de duidelijke tan lines.

wil je liever een slecht kapsel of een lelijke haarkleur?

Een lelijke haarkleur kun je nog opnieuw verven maar aan een slecht verknipt kapsel kun je niets meer doen. Ik zou dan gaan voor een lelijke haarkleur. Misschien met een leuke krul erin ziet het er nog mooi uit..

zou je liever je make-up kwasten voor altijd opgeven, of mascara?

Foundation heb ik een lange tijd met mijn handen aangebracht dus dat moet me nog wel lukken. Veel poeder draag ik niet op mijn gezicht en is daarom nog wel te missen. Mascara zeker niet, deze hou ik! Mijn make-up kwasten doe ik dan de deur uit.

would you rather

Hopelijk vonden jullie het leuk om mijn antwoorden op deze would you rather vragen te lezen. Ik zou het erg leuk vinden als Yara, Josephine & Elles hem zouden overnemen.

 ♥ Wat zou jij kiezen? Slordig haar en mooie make-up of mooi haar en geen make-up?

Liefs, Sofie

13 antwoorden
 1. Elles
  Elles zegt:

  Super leuk beantwoord Sofie! Echt jammer dat ik deze al ingevuld heb, maar vind het wel leuk dat je me getagd hebt! <3
  Liefs,
  Elles

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *