Mijn hoesjes stash

Ik heb een lange tijd een doorzichtig hoesje om mijn Iphone 5s gehad, maar sinds een tijdje vind ik het ook leuk om andere hoesjes te kopen voor mijn telefoon. Ik heb er niet heel veel, maar het lijkt me wel leuk om ze aan jullie te laten zien.

Dit telefoonhoesje kreeg Meike van een vriendin die terug kwam uit Barcelona. Toen Meike van een Iphone 5s naar een Iphone 6 ging kreeg ik dit hoesje voor mijn telefoon. Ik vind hem heel erg leuk maar ik ben bang dat ik er iets te vaak mee heb geschud.. whoops!

Dit hoesje is momenteel limited edition bij het Kruidvat. Voor maar 3,99- kocht ik dit super leuke glitter hoesje voor mijn telefoon. Ze hadden ook nog een zilveren variant hiervan en nog een aantal andere super leuke hoesjes.

Ik bestelde dit hoesje bij Aliexpress voor nog geen euro! Ik vind het echt een super leuk patroon en kwalitatief is hij ook goed. Echt een tip om bij Aliexpress hoesjes te kopen!

Dit hoesje kreeg ik ook van Meike. Hij kwam uit de Hema X Fab collectie. Op het zwarte hoesje staat een gouden tekst: ‘I only drink champagne on two occasions. When I’m in love and when I’m not’

Dit ‘more issues than vogue‘ hoesje komt van de shop Telefoonhoesjestore.nl. Ik vind het echt een super leuk hoesje maar helaas zitten er al wat krasjes op. Wel heb ik hem al een hele lange tijd, dus hij houdt het erg lang vol zeg!

En als laatste dit hoesje van de Hema. Deze kocht ik een keer in een set waarbij ook nog een sticker zat voor aan de voorkant van je telefoon. Het enige nadeel is dat mijn Iphone zilver is, dus dit hoesje staat minder leuk op mijn telefoon.

Welke hoesjes heb jij? en waar koop jij deze?

Liefs, Sofie

13 antwoorden
 1. Ashlyn
  Ashlyn zegt:

  Is dat glitter hoesje van de de kruidvat ook voor iPhone 6/6s? Ik ben er ook naar op zoek, maar ik vind deze alleen voor iPhone 4/4s en samsung s7….

  Beantwoorden
 2. Meike
  Meike zegt:

  Wat fijn hé, dat ik een Iphone 6 kocht, en dat jij toen al mijn hoesjes kreeg. Wel echt een leuk artikel, en de foto’s zijn ook erg mooi en professioneel gemaakt! <3

  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] een lange tijd mee, maar omdat ik snel toe ben aan iets nieuws vervang ik na een half jaar door een hoesje met een meer gemiddelde prijs. Want ook die kunnen kwalitatief heel goed zijn. In dit artikel deel […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *