, , ,

De uitgebreide oorbellen collectie van Lucardi!

Ik word altijd een beetje hebberig van leuke sieraden en al helemaal van oorbellen. De tijd van 1 paar oorbellen is allang voorbij. Het is natuurlijk het leukst als je voor iedere outfit steeds bijpassende oorbellen hebt. Ik wissel dus vaak af en heb inmiddels oorbellen in alle soorten en maten. Bij Lucardi kocht ik mijn allereerste mooie sieraden setje. Het setje dat ik er toen der tijd kocht heb ik nog steeds en is nog steeds even mooi. Nu koop ik er nog regelmatig omdat ze daar voor iedere smaak en budget wel een leuk paar oorbellen hebben.

Ik draag iedere dag oorbellen, dus ook naar school. Vandaar dat ik vooral subtiele en eenvoudige oorbellen kies. Het linker paar kost 14,99. Omdat je bij Lucardi dus ook heel betaalbare oorbellen kunt kopen heb ik inmiddels al heel wat exemplaren. Ik krijg regelmatig positieve reacties van klasgenoten en vriendinnen over de oorbellen die ik draag en soms zelfs van cassiéres als ik in een winkel ben. Juist omdat ik doordeweeks zo’n eenvoudige oorbellen draag vind ik het leuk om voor wat grotere exemplaren te gaan in het weekend of als ik een feestje heb. Het rechter paar is dan wel wat duurder (39,99) maar past fantastisch bij een feestelijke outfit.

Bovenstaande oorbellen draag ik ook heel regelmatig. Ze zijn heel betaalbaar en uitermate geschikt om naar school te dragen. Het linker paar en de oorbellen die ik op de rechtse foto draag kosten beide 14,99. De voorbeelden die ik laat zien zijn allemaal zilverkleurig omdat deze het beste matchen bij mijn andere sieraden.  Deze oorbellen zijn fantastisch en te koop bij de Lucardi Juwelier Beek. Natuurlijk kun je ook via de site van Lucardi kennismaken met hun producten.  Je vindt daar bijvoorbeeld buitengewoon veel zilverkleurige oorbellen. Maar uiteraard zijn ze ook in het goud en/of rosé te verkrijgen in alle soorten en maten en prijsklassen. De oorbellen die ik draag op de rechter foto draag ik ook op de uitgelichte foto.

Ik ben altijd heel tevreden over de service van Lucardi en raad je aan om eens een kijkje te nemen op de site. Aangezien het bijna kerst is kun je natuurlijk al eens kijken en subtiel laten doorschemeren bij je ouders of vriend welk paar je graag zou willen hebben. Ik denk alleen dat het nog moeilijk wordt om uit al die mooie oorbellen een keuze te kunnen maken.

Veel liefs, Sofie

Dit artikel bevat ontvangen producten

27 antwoorden
 1. Eva
  Eva zegt:

  Ik vind die ‘ringen met staafjes eraan’ écht heel leuk! Ik ben al een tijdje op zoek naar zoiets. Het liefst zou ik ronde oorbellen met het staafje in die ringen zelf (snap je me nog?) kopen, maar zo vind ik ze ook heel gaaf!

  Beantwoorden
 2. Tamara
  Tamara zegt:

  Leuke producten ik ben wel heel kieskeurig heb eigenlijk alleen oorbellen van guess haha. Maar kan ook uitslag krijgen van bepaalde sieraden dus kan niet alles dragen helaas.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *