, ,

Utsukusy Colours, lipsticks

Utsukusy is een merk waar ik vanaf begin dit jaar ontzettend fan van ben geworden. Nu is Utsukusy uitgekomen met hun eigen make-up lijn; Colours, waar ik erg benieuwd naar was. Ik test vandaag hun 2 lipsticks voor jullie.

De nieuwe make-up lijn van Utsukusy bestaat uit twee verzorgende matte lipsticks, twee lipglossjes, twee nagellakken, een wimper serum dat je wimpers laat groeien (!), een mascara dat tevens een verzorgend wimper masker is, een make-up primer, de Miracel Instant Tensor Flash die binnen 10 minuten je rimpels laat verdwijnen voor 10 uur, een BB-cream en als laatste, een CC-cream.

De verpakkingen

De lipsticks zitten in stevige, oranje verpakkingen. Waar aan de zijkanten het merk, de lijn en de naam van het product op staat: Utsukusy, Colours, Lipstick.

De kleuren

‘Twee verzorgende matte lipsticks verkrijgbaar in dé kleuren van zomer 2016, rood en roze. Bevat vitamine E, rozenbottel en aloë vera’

De lipsticks die ik mocht ontvangen hebben de kleuren rood en roze. En wat ik juist zo mooi vind aan deze kleuren, is dat ze net iets anders zijn dan het ‘normale roze’ en het ‘klassiek rood’ zoals wij dat kennen. Zo heeft de rode kleur iets van oranje in zich en herken ik in de roze kleur een tintje fuchsia.

De lipsticks zitten in mooie, mat zwarte hulzen. Aan de onderkant lees je de kleur. 100, of 101.

Swatches

Hierboven zie je het resultaat na één keer het product te hebben aangebracht op mijn arm.
Super gepigmenteerd en lekker romig. Het voelt ook echt alsof je een super zachte lipbalsem op je lippen hebt zitten zodra je deze lipstick op hebt. Wat me ook meteen opvalt is dat het zeker niet in de lijntjes trekt en het de velletjes niet benadrukt. Super!

Conclusie

Ik ben meer dan tevreden over deze twee lipsticks. Het zit super fijn op de lippen, trekt niet in de lijntjes, benadrukt geen velletjes, verdeelt super egaal en plakt niet. Persoonlijk hou ik niet zo van lipsticks, omdat het er na een half uur al af is. Deze lipsticks daarentegen blijven de hele dag zitten en vervagen niet zodra ik heb gegeten/gedronken. Ik hoop dat het merk Utsukusy ooit met meer kleuren uitkomt, want deze lipsticks maken mij erg vrolijk!

Liefs, Soof

♥ Wat vind jij van deze lipsticks?

9 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] heb al eens eerder producten van Utsukusy getest en was toen ook al erg enthousiast. Ik vind deze producten echt fantastisch. De geur, de substantie […]

  2. […] Dit klinkt allemaal erg goed! Voorheen heb ik de lipsticks van Utsukusy Colours getest. Lees hier de […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *