, ,

Visitekaartjes van Fotofabriek.nl!

Een tijdje geleden werd ik benaderd door Fotofabriek.nl met de vraag of ik bij hun een product wilde ontwerpen en laten maken. Toen ik naar het ruime aanbod van mooie producten keek was mijn interesse meteen gewekt. Uit al hun producten heb ik uiteindelijk gekozen voor de visitekaartjes die ik maakte als een cadeau voor mijn vriend. Ik ben erg te spreken over het eindresultaat. Vandaar dat ik ze aan jullie laat zien en ik mijn eerlijke mening geef over dit product.

Fotofabriek

Fotofabriek.nl is een digitale drukkerij waar je voor verschillende producten terecht kan. Je kunt er een fotoboek maken, of net als ik visitekaartjes laten drukken, en zelfs je eigen mondkapje ontwerpen. Hoe leuk is dat? Daarnaast kun je gepersonaliseerde, unieke cadeau’s of een kalender met jouw eigen foto’s ontwerpen en laten maken.

Ik heb visitekaartjes ontworpen en laten drukken voor het bedrijf van mijn vriend. Je hebt bij Fotofabriek keuze uit twee soorten visitekaartjes: gevouwen of ‘enkele’. Ik heb gekozen voor de laatste optie en ben begonnen met het ontwerpen. Het ontwerp systeem werkt erg prettig en is heel gebruiksvriendelijk wat ik persoonlijk erg belangrijk vind.  Zo was het heel duidelijk hoe het werkte en gaat het ontwerpen bijna vanzelf. Ik heb een foto van het ontwerp toegevoegd aan de online editor en na een enkele druk op de knop waren de visitekaartjes gemaakt.

Kwaliteit en levering

Ik heb de visitekaartjes toegevoegd aan mijn winkelmandje en binnen een paar werkdagen werden ze al geleverd. Het zijn 50 visitekaartjes van natuurwit materiaal in een mooi transparant, kunststof promodoosje dat je erbij kan bestellen. De kwaliteit van de visitekaartjes vind ik erg goed. Je hebt bij het bestellen verschillende opties voor het papier. Zelfs de relatief goedkopere optie ‘natuurwit’, waar ik voor had gekozen, is al van een mooie en stevige kwaliteit. De visitekaartjes variëren qua prijs, afhankelijk van de door jouw gekozen opties, tussen de 10 en 20 euro per 50 stuks. Naar mijn mening is dit een erg goede prijs voor deze kaartjes.

Mijn vriend is erg blij met de visitekaartjes en ook zeer te spreken over de kwaliteit. Ik vond zelf de online editor prettig werken, de levering was snel en de service was goed. Fotofabriek heeft mij daarom positief verrast en ik zou er zeker een volgende keer weer bestellen. Als je nog op zoek bent naar een mooi fotoboek, een origineel mondkapje, visitekaartjes of een ander gepersonaliseerd item raad ik je zeker aan eens rond te kijken op Fotofabriek.nl.

Liefs, Sofie

11 antwoorden
  1. Frederique
    Frederique zegt:

    Wat goed dat ze zo goed bevallen, ze zien er mooi uit. Ik bestel mijn visitekaarten al meer dan tien jaar bij dezelfde winkel dus zou niet zo snel meer switchen 🙂

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *