, ,

Wandplanken industrieel, verhoog je opbergruimte in stijl

Je huis op orde houden, voor elk item een geschikt plekje vinden en daarbij ook nog stijlvol leven is vaak niet zo eenvoudig. Met wandplanken industrieel creëer je op een beperkte oppervlakte heel wat extra ruimte. Horen deze wandrekken enkel en alleen thuis in een industrieel pand of kies jij ze ook voor je woning die een andere stijl heeft? Wij vertellen jou hier alvast wat meer over deze bijzondere wandplanken.

Wat betekent industrieel als het om wandplanken gaat?

Wandplanken zijn eenvoudig een paar steunen met een plank op? Dit is in principe ongeveer wel zo, maar wandplanken zijn veel meer dan dat. Industriële wandplanken bijvoorbeeld zijn niet alleen functioneel maar ze zijn ook zeer decoratief. Zo geven industriële wandplanken met een stoer metalen frame een stoere look aan je interieur. Ook al heb je een moderne, een klassieke of een vintage woning, dit type van wandplanken past vrijwel overal. Of kies jij liever voor ‘zwevende’ wandplanken? In deze wandrekken zie je duidelijk de structuur van het hout, met nerven en noesten. Deze passen niet alleen in industriële ruimtes maar ook in bijvoorbeeld landelijke interieurs.

Welke industriële wandplanken kies jij?

Ga jij voor strakke of ronde vormen? Strakke vormen maken een strak interieur nog strakker, dat is logisch. Als je in je strakke interieur wat variatie wilt brengen, kies dan voor ronde vormen. Het omgekeerde geldt ook. Als je namelijk al te veel ronde lijnen in je interieur hebt, kun je het doorbreken met een industrieel wandrek met rechte vormen. Laat de materialen, hout of metaal, aansluiten bij andere elementen in je woning die uit dezelfde materialen zijn vervaardigd. Er bestaan zelfs industriële wandplanken die gedragen worden door leren riemen. Deze passen perfect bij je leren bank of leren eetkamerstoelen. Heel speels wordt het als je in plaats van één groot wandrek een set kleine wandrekjes combineert naar eigen inzicht. Experimenteren is de boodschap bij industriële wandrekken!

Liefs, Sofie

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een bedrijf

 

7 antwoorden
  1. Mieke | Miek's Mind
    Mieke | Miek's Mind zegt:

    Zo’n wandplank vind ik altijd tof, eigenlijk wel in alle ruimtes van je huis! leuk om plantjes enzo op te zetten en mooie posters

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *