,

WINACTIE • Gesloten

En ik ben weer terug met een nieuwe winactie, yeay! Om 2016 af te sluiten heb ik een kleine winactie voor jullie. Ook deze keer kan één van jullie een pakketje winnen met een paar producten erin. Wil je weten wat je kan winnen en hoe je mee kan doen? Lees dan zeker even verder.

1x Babylips Dr. Rescue lipbalm ( just peachy )

2x Dr. van der Hoog masker

1x kaartje met quote

1x armbandje infinity

1x armbandje hartje

1x Essence Kajal pencil ( 01. black )

1x Essence lipliner ( 12. wish me a rose )

Hoe kun je deelnemen?

– Laat een reactie achter onder dit artikel waarin je verteld dat je meedoet

– Volg mij op Instagram, Soofblogt.nl

Meer lootjes? Bekijk deze pagina.

De winactie sluit op 29 december en op 30 december maak ik de winnaar bekend.

Liefs, Sofie

 

22 antwoorden
 1. Romy
  Romy zegt:

  Ik doe mee! Echt super leuke winactie. Ik volg je op instagram. Je artikelen zijn echt super goed. Je blog is echt geweldig! Alvast een spoedig nieuw jaar toe gewenst ?

  Beantwoorden
 2. Sophie
  Sophie zegt:

  Heaii Sofie,
  (Haha, we zijn echt bijna naamgenootjes mijn naam is Sophie), maar wat super leuk dat je deze geweldige dingen weggeeft ❤️ Omg, die Babylips zoek ik al zo lang naar. Ik hem helaas nooit ergens vinden. Gelukkig ben jij er, whaha! Die armbandjes zijn zo mooi, ik zou er dan eentje aan mijn zusje geven. ❤️ Zo kan ik over alles wel een heel verhaal gaan schrijven, maar ik wil gewoon super graag winnen. Btw,, je account is zo goals. Ben ontzettend beniewd naar de uitslag. Veel succes allemaal en avast een gelukkig nieuw jaar en fijne feestdagen. ❤️ -xxx- Sophie (van @instablondje)

  Beantwoorden
 3. Beautyasmylife
  Beautyasmylife zegt:

  Ja tuurlijk doe ik mee met deze top winactie?! Ik volg je natuurlijk ook al op instagram! Alvast fijne kerstdagen en een gelukkig nieuw jaar!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *