, ,

WINACTIE: 25 euro shoptegoed bij Bluetoothkoptelefoons.nl

koptelefoon

De perfecte manier om te ontspannen in mijn vrije tijd is door muziek te luisteren. Mijn favoriete playlist op de telefoon en een koptelefoon op mijn hoofd, dan kom ik al snel in een ontspannen mood. Laatst ging mijn oude koptelefoon kapot en daar baalde ik enorm van. Ik was dus al een tijdje op zoek naar een goede koptelefoon. Het liefste wilde ik een draadloze koptelefoon, waardoor ik meer bewegingsvrijheid had. Gelukkig kwam ik al snel deze nieuwe koptelefoon van Bluetoothkoptelefoons.nl tegen. Die is eigenlijk nog veel fijner dan mijn vorige. In dit artikel ga ik hem reviewen én geef ik 25 euro shoptegoed weg!

De koptelefoon

koptelefoon

koptelefoon

Het design vind ik erg mooi. De kleuren combinatie wit en zilver vind ik erg mooi en maken de koptelefoon heel erg stijlvol en modern. De hoofdband is dik en zacht, waardoor hij heel prettig is om te dragen. Ook de kussentjes om het oor gedeelte zijn echt comfortabel, waardoor ik het helemaal geen probleem vind om hem te dragen. Hij zit lekker en is niet te zwaar. Deze koptelefoon is ook verkrijgbaar in de kleuren goud en zwart.

Ik vind het veel fijner om een hoofdtelefoon te gebruiken dan oordopjes, aangezien het geluid veel beter is. Dat merk ik zeker bij deze. Het geluid is ontzettend goed. Niet te hard of te zacht, niet galmend of ruisend, gewoon precies zoals ik wil dat mijn geluid klinkt. Juist omdat hij zo comfortabel zit en er ontzettend fijn geluid uit komt gebruik ik hem iedere dag.

koptelefoon

Deze bluetooth koptelefoon kan je opladen met het bijgeleverde oplaad kabeltje. Daarnaast zit er ook nog een ander kabeltje bij die je in je laptop of telefoon kan steken waardoor hij niet meer draadloos is. Ik zelf vind dat soms ook wel handig als ik een film kijk op mijn laptop. Verder zitten er geen ingewikkelde knoppen meer op. Gewoon een aan/uit knop, twee openingen voor de kabels, en twee andere kleine knopjes waarmee je het volume nog kunt bijstellen.

De koptelefoon heeft een draadloos bereik van 10 meter. Daarnaast krijg je 1 jaar garantie, wat ik zelf heel erg prettig vind. Deze koptelefoon kost 56,- euro en is te koop bij Bluetoothkoptelefoons.nl. Omdat ik zelf zo tevreden ben en ik een van jullie ook blij wil maken met een draadloze headset of wireless earbuds, mag ik 25 euro shoptegoed weggeven!

Wat moet je doen om deel te nemen?

koptelefoon

1. Laat een leuke reactie achter met een geldig e-mailadres waarin staat dat je mee doet

2. Like de Facebookpagina van Bluetoothkoptelefoons.nl

Optioneel: Volg mij op Instagram (@Soofblogt.nl) of Bloglovin’ (@Soofblogt)

De winactie sluit op 5 mei. Ik zal de winnaar dan een mail sturen. Veel succes!

Liefs, Sofie

Dit artikel bevat een ontvangen product

43 antwoorden
 1. Merel
  Merel zegt:

  Supermooi! Toevallig heb ik er laatst eentje voor mn dochter besteld, ideaal voor als ze muziek wil luisteren. En toch gevoelsmatig een stuk beter dan oortjes (die er sowieso constant uitvallen)

  Beantwoorden
 2. Tamara V
  Tamara V zegt:

  Wat een gave actie. Daar heb ik wel oren naar.Mijn “oortjes” hebben tussen de autodeur gezeten en dat heeft ze geen goed gedaan.Met dit leuke shoptegoed kan ik mooi bijleggen voor nieuwe want een leven zonder muziek is geen leven .Hahaha

  Beantwoorden
 3. Nina Mol
  Nina Mol zegt:

  Ik ben reuze benieuwd naar de kwaliteit! Ik ben dol op muziek maar dan moet het wel goed en mooi weergegeven worden. Ik wil ‘m graag uitproberen!!

  Beantwoorden
 4. Nienke
  Nienke zegt:

  Vroeger riep ik heel hard: ‘Draadloos is spoorloos!’ Het kan maar beter ergens aan vast zitten, anders raak ik het kwijt. Nu ik de zoveelste koptelefoon heb gesloopt door ergens achter te blijven haken, denk ik dat dat motto maar overboord moet. Ik zou het graag eens proberen!

  Beantwoorden
 5. m chen
  m chen zegt:

  Mooie koptelefoon kan ik heel goed gebruiken lekker ongestoord voor mijzelf en anderen, ik doe mee! Liket onder ander mailadres.

  Beantwoorden
 6. Suus
  Suus zegt:

  Wat een mooie winactie! Zo’n bluetooth koptelefoon komt goed van pas dus ik loot graag mee. Ik volg bluetoothkoptelefoons.nl via Facebook (Mooie Rooie) en Soofblogt via Instagram (Truusje26).

  Beantwoorden
 7. Coni
  Coni zegt:

  Aangezien mijn iPhone geen aansluiting heeft voor oortjes zoek het nog een goede Bluetooth dus ik heel erg graag mee aan deze winactie

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *