, , ,

Met de XD Design Bopp Cool waterfles drink ik iedere dag voldoende water!

XD Design Bopp Cool waterfles

Dat water drinken ontzettend belangrijk is is al bekend. Iedere dag probeer ik zo veel mogelijk te drinken, maar vaak lukte me dat niet. Nu ik de XD Design Bopp Cool waterfles gebruik weet ik precies hoeveel ik moet drinken om aan de aanbevolen hoeveelheid te komen.

XD Design Bopp Cool waterfles

XD Design Bopp Cool waterfles

Genoeg water drinken is heel belangrijk. Het voorkomt katers (ja, echt waar), is veel gezonder dan liters cola en bovendien nog voordeliger ook. En met de Bopp Cool waterfles van XD Design wordt water drinken nog leuk ook. Met de hand kun je hem eenvoudig afwassen.

XD Design Bopp Cool waterfles

Ik drink vrijwel alleen maar water, maar nooit voldoende. Een paar glazen per dag lukt me wel, maar that’s it! De XD Design Bopp Cool waterfles gebruik ik nu een tijdje en ik drink veel meer. Na twee keer vullen en drinken heb ik al de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid al gehad.

Maar wat maakt de XD Design Bopp Cool waterfles nou zo handig?

XD Design Bopp Cool waterfles

Deze waterfles heeft een geïntegreerd koelelement, waardoor je drankje urenlang koel blijft. De Bopp Cool is gemaakt van duurzaam Tritan materiaal, is 100% BPA vrijen is veel duurzamer dan petflesjes. Door de handige opening in het deksel kun je hem makkelijk vasthouden en meenemen. Maar natuurlijk is de Bopp fles ook goed thuis te gebruiken. Hij heeft een inhoud van 700 milliliter, dus na twee keer vullen – en leegdrinken – heb jij je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid al op.

XD Design Bopp Cool waterfles

Het koelelement draai je los. Je vult hem met water en laat hem een nachtje in de vriezer liggen. De volgende ochtend is hij ijskoud en kun je hem weer terug draaien. Zo blijft je drankje koud en lekker!

Als je hier geen water uit drinkt maar bijvoorbeeld cola, is het ontzettend handig dat dit koelelement erin zit. Ik vind het namelijk ontzettend vervelend als mijn ijsblokjes smelten en mijn drankje gewoon een mengsel wordt van water en cola.

Conclusie

XD Design Bopp Cool waterfles

Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe waterfles. Mijn voornemen is nu ook om iedere dag 2 flessen leeg te drinken. Het blijft lekker koel en het is prettig om mee te nemen aangezien het een handig handvat heeft.

Het product kost eigenlijk 17,95-, maar de witte variant is nu in de aanbieding voor maar 8,98-. Vind je dit product ook interessant? Dan raad ik je zeker aan om deze nu te bestellen. Ben je benieuwd wat ik nog meer van Ditverzinjeniet.nl heb getest? Bekijk dan deze pagina.

♥ Drink jij voldoende water? En wat vind jij van dit product?

Liefs, Sofie

22 antwoorden
 1. Merel
  Merel zegt:

  Dat is fijn! Ik vind het inderdaad ook zo’n gedoe met die ijsblokjes. En met zo’n grote fles drink je veel sneller de aanbevolen hoeveelheid; iets dat er hier ook nog weleens bij in schiet 🙂

  Beantwoorden
 2. Davina
  Davina zegt:

  Ik vergeet zo vaak om genoeg water te drinken. Pas als ik een fles of een kan water naast me zet drink ik zonder problemen anderhalve liter water per dag (zou eigenlijk nog meer moeten zijn, maar hey, het is een begin!) Deze fles ziet er ook wel uit!

  Beantwoorden
 3. TessaC
  TessaC zegt:

  Op zo’n manier is het inderdaad goed bijhouden, het is voor mij elke dag weer een strijd om voldoende te drinken (ik denk er gewoon niet aan). Zo’n koelelement hoeft voor mij niet direct, ik hou niet van zo’n koude plens water in mijn maag. Wie weet kan zo’n fles mij helpen mijn drinkdoelen te halen.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *